May 10, 2014

PARKING PRANK

Assalamualaikum....

Tadi saya pergi makan-makan dengan adik-adik saya semua dengan family dia orang. Belanja mak makan. Saja. Bagi mak happy tengok kita orang anak-anak dia kumpul sama-sama.

Balik tadi di parking lot, sementara tunggu my bro aka my driver smoking saya layan gambar. Jumpa gambar ini.




Tersenyum membayangkan. Tapi dont worry, saya tak akan buat macam itu. Prank orang tak baik tau.
posted from Bloggeroid

5 comments:

nyanyisunyi said...

Betul2..tak baik..kalau kita buat orang nanti org buat kita..

Sis Vee said...

nak buat fun pun jgnlah buat org panik ... sendiri kena trus pengsan!

QasehnyaRania said...

betul tu

♥ CmÂȘ shIemÂȘ ♥ said...

Salam Ms Red..

heheh..silap hari bulan, mau mengamuk deme yg kena prank tu..kuikuikuik.. *saye le teww* :p

sYiRa LoKMaN said...

aip ! tak baik buat jahat..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno