May 07, 2014

NAK MINTA CINCIN KAHWIN

Assalamualaikum....



Tadi browse gambar cincin termasuklah cincin kahwin. You alls jangan spekulasi pulak kenapa saya tengok-tengok gambar cincin kahwin.

Bukan. Bukan sebab suami saya nak kahwin lagi.

Terjumpa satu wedding band ni. Tetiba rasa nak tunjuk kat hasben sambil kata, kita beli cincin macam ni nak? Nak tak? Nak tak? Sampaj dia kata, ok kita beli.



posted from Bloggeroid

18 comments:

Ibnu Ramli said...

Romantis habis cincin ni haha

sYiRa LoKMaN said...

ni comel..hehe

~Nor Arena~ said...

sweetnya sis... hehehe.. sapa kata dah lama kahwin xleh jadi sweet couple... pakai cincin yg ada tulis nama masing2 pun dah sweet habis dh tu... hehehe...^^,

adrianna syaz said...

Cantiknya..sya yg single no nk jgk..boleh ka?

Faizal Prudential said...

Jom lawat blog saya
http://faizalprudential.blogspot.com/2014/05/antara-sebab-lain-kenapa-perlu-memiliki.html?m=1

Nurzakiah Hanum said...

cantik kan cincin nie

Farah Waheda Wahid said...

boleh jer kak, apa salahnya...

Nad MamaZN said...

canteknya!
klu kene dgn harga pe salahnya hehe
buat hadiah anniversary pun cun :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

farah pun ada couple ring mcm nie akak.. kami beli then ukir tarikh bersempena Anniversary kami yang ke-10.. hehehe..=D

FiZ said...

comel ja cincin tu.simple. :)

Mummydearie said...

Auw, romantiknya cincin tu! Kat mana nak cari nih... Samalah Msred, macam nak jeling-jeling manja je kat hubby nak ajak pakai cincin sepasang macam ni :)

Nurul said...

suka couple ring camni... simple but nice... :)

Hafiza AizZawa said...

comel la cincin mcm nie.. tambah pula kalau dah kawen.. suwit sangat...

aIEn said...

siyes cantek cincin tu...best nye kalo dpt beli jgk n dpt pakai sama2 dgn hubby =)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red...
hihi..untun en hubby akak yg romantik..kalo hubby cma.? hahaha..

cantik ring tu

QasehnyaRania said...

simple je kan

Ainim Suju said...

akak pujuk la habsen..dah beli sila share gambar ek..:)

Asha Lya said...

wahhh so sweet roamtika de amor :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno