May 08, 2014

LEPAS TELEFON IMAN

Assalamualaikum....

Pagi tadi keberatan nak pergi kerja. Ian dan Iman batuk. Iman batuk teruk sikit. Macam nak kena lelah. Rasa nak cuti je bawa Iman dan Ian ke klinik, tapi last week dah cuti hari Jumaat. Pergilah juga office.

Tadi call rumah cakap dengan Iman. Tanya dia buat apa? Dia cakap dia tidur. Sedih saja bunyi suara dia. Hati waktu tu rasa nak balik je ambil cuti half day. Tapi saya memang tak suka cuti half day. Rugi.

Saya cakap dengan Iman petang nanti mama balik mama bawa Iman pergi klinik yea? Dia cakap ok. Pas tu Iman cakap nak makan coklat. Ini ubat demam paling mujarab. Jangan kata budak, mak budak pun kalau time demam tu macam-macam nak makan. Nak kek lah, ais krim la. Ubat doktor kan tak sedap.




Kesian Iman. Cepat sembuh yea. Saya fobia sikit kalau dengar Ian dan Iman batuk nafas bunyi-bunyi ni.
posted from Bloggeroid

11 comments:

Aisyah Az said...

cepat sembuh imann...kesian nya diaa.. harap akak byk bersabar ya =)

p/s: ecah klik downy and digi akak skli

Affy Afiqah said...

Semoga cepat sembuh ya ian n iman..harap tak bertambah teruk..skrg cuaca x menentu..trlalu pns n kering..tu yg batuk sush baik..

Affy Afiqah said...

Semoga cepat sembuh ya ian n iman..harap tak bertambah teruk..skrg cuaca x menentu..trlalu pns n kering..tu yg batuk sush baik..

Sis Vee said...

semoga ian iman cepat sembuh . sis klu demam selera sgt dgn buah tembikai ... heh heh

miss fifi said...

kesiannya, moga Iman cepat sembuh~ :)

Myra Jay said...

InsyaAllah mudha2an cepat sembuh ye..

Asha Lya said...

memang risau kalau anak2 sakit kan sis..tak blh duduk diam dibuatnya

Mummydearie said...

Moga Iman cepat sembuh. Kesian kalau anak-anak tak sihat ni.

Akif Imtiyaz said...

Semoga cepat sembuh ya Iman ..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Aunty Farah dia kan samoga iman cepat sembuh yer.. =D

Azhafizah Md Nor said...

semoga Iman cepat sembuh..aminn

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno