May 12, 2014

KETAGIH FUN FRIES MC DONALD

Assalamualaikum....

Sejak dari muda-muda dulu sampailah ke tua ni, saya sangat suka makan Mc Donalds punya Fun Fries. Saya rasa tak ada Fun Fries yang sesedap Fun Fries Mc Donalds. Kadang-kadang saya pergi Mc Donalds semata-mata nak makan Fun Fries dia saja. Dulu time belajar, kalau time ada duit boleh kata tiap-tiap minggu pergi Mc Donalds sebab mengidam Fun Fries dia.




Last weekend punya gambar. Mengidam Mc Donalds punya Fun Fries. Lagi satu saya teruja nak beli Hello Kitty ini. Saya pilih yang ini, Chimps nama dia. Lagi satu habit saya bila ke Mc Donalds saya suka beli set Happy Meals untuk diri sendiri kalau saya berkenan dengan toys yang ada dalam set Happy Meals tu.





Waktu pergi Mc Donalds tu kebetulan ada Birthday Party. Bila group dah balik dia orang kasilah my boyfriends belon. Sukalah dia orang.



posted from Bloggeroid

12 comments:

::NureeN:: said...

samalah kita.. tp 3thn dlu la..
mesti nak fun fries dia kan.. mmg sedaplah
skrg dh x mkn, asben x kasi mkn hihiii

Nurzakiah Hanum said...

salam singgah pagi...:)
sory minggu nie bz sangat2

Sha Purple said...

alaaa yunk...sep sikit. sama la suka sangat mkn fries mcd. paling sedap..aa teringat2

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms Red..
hehehe..kita sama.. cma pun, bila dtg mengidam nk makan, mmg pi beli fries semata.. makanlah sampai lidah tu 'keras' kikiki..

cute hello kitty tu

Joanna Yunus said...

anak-anak akak memang cukup suka dengan Mc D ni kekadang tu memang jadi marah... tapi ice cream je

Joanna Yunus said...

anak-anak akak memang cukup suka dengan Mc D ni kekadang tu memang jadi marah... tapi ice cream je

Ainim Suju said...

apa kata akak belanja saya kentang mc d tu..hahaha

Sis Vee said...

dapat gak hello kity limited edition ... blh buat koleksi .

ros_reeza said...

comelnya hello kitty tu.. fries tu kena makan panas-panas, baru sedap.. kalau dah sejuk, keras,..

sYiRa LoKMaN said...

nak hello kitty tu ^_^

Cikgu Norazimah said...

cn pun suka gak fries dia, sekrang dah takleh makan, encik suami pun tak kasi dah..kena la goreng fries sendiri..huhu

Siti Asiah said...

comey kitty tu. Asiah ade 3 kat umah...hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno