May 06, 2014

KESAL KEHILANGANMU

Assalamualaikum....




I once have a best friend who I dearly love. Dia selalu setia disisi saya bila orang lain tak suka kan saya. Dia tolong saya bila saya susah. And the list goes on....

I once have to choose between her and someone else. I did. I let her down. I never regret to choose the other person, but I really regret that I have to let her go.

I regret that I have to let her go. Until now we are not anemies but we will never be like before. I miss that time. Our old time.
posted from Bloggeroid

16 comments:

siti zuraida Rajab said...

saya pun ada seorang sahabat yang begitu..tapi putus kerana seorang lelaki dan tak boleh nak berbaik seperti dulu disebabkan kawan itu masih punya rasa bersalah sedang saya dah move on...

Nurzakiah Hanum said...

sedih kan

el said...

insyallah semoga terjalin kembali pertalian uols berdua mcm dulu

Akak Adek said...

sedih.. :'(

Hargailah dia sebelum kehilangannya...

~Nor Arena~ said...

sama mcm kisah ina..... :(

Deqla Norumara said...

mmg sedih kehilangan sahabat yg satu tika dulu penah rapat dgn kita, berkongsi suka duka.. hrp deqla dan ida x mcm tu.. hukhuk..

Farrah MF said...

Pernah alami perkara yg sama. Rasa terkilan memang akan sesekali dtg menjengah. Tapi kita tak boleh dapat semua yg kita nak kan,...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Pernah alami situasi mcm tue.. mmg sedih sebab hubungan dah tak serapat dulu lagi.. :(

Mummydearie said...

Alamak! Rasa sedih pulak bila membacanya. Kawan baik saya dah bertahun kami tak berhubungan dek kerana kesibukan. Mula-mula renggang, makin lama makin terus hilang bayang. Sedihkan Msred kalau kehilangan sahabat sejati ni.

Sis Vee said...

saya x de sahabat baik sbb x nak terlalu bergantung . saya lbh suka berkawan biasa saja ... maybe some day awk akan jumpa sahabat baru ...

ros_reeza said...

ada jugak pengalamn macam ni .. sedih bila fikirkan :(

QasehnyaRania said...

blom pernah berlaku
msred..
maap lambat benor nyiggah ke mari.sibuk menadah air akhir2

mirza syazwina said...

insyallah one day akan balik macam dulu..amin :')

Ainim Suju said...

memang sedih bila kehilangan sahabat apatah lagi bila kita sendiri dapat tahu yg dia sendiri mengkhianati kita

RDZ Z said...

Me too..as time goes by we lost each other..sedihkan..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..
no matter what, sahabat yg terbaik adalah sahabat yg sentiasa menyebut nama kita dalm doa mereka..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno