May 09, 2014

KENAPA PEREMPUAN SENYUM SORANG

Assalamualaikum....





Ada lagi satu sebab.

Its Friday Evening.
posted from Bloggeroid

17 comments:

Anizz Annisa said...

yang crazy tu tak tau la plak..hihi..yg in love mybe betul..hihihi

bobiedanbad said...

:)
I'm in love

Affy Afiqah said...

dan banyak lagi sebab2 lain hehehehe

Teena Tna said...

Yang friday evening tu setujuuu sangat . Haha

BUNDA a.k.a KN said...

sebab esok lusa hari ibu...

Azhafizah Md Nor said...

yang pastinya sesuatu yang menggembirakan hati :)

Sis Vee said...

mengenang saat manis ...

Akif Imtiyaz said...

Sebab suami nak belikan emas la tu hehehehehe sebab tu la perempuan senyum hahahaa ..

ZazaMyMoon said...

1 more kak..
she's reading love text from someone special :-P

^^nu[dd]yra^^ said...

Yg friday evening tuh mggu nih x setuju sgt sbb esok keje lg....lain2 punye sbb...mgkin sbb ttiber teringtkan seseorang....*wink*wink*

Ainim Suju said...

saya senyum sebab esok nak shopping..ahahah

sal ya said...

Dua2 x tp terkenang2 je nostalgia lama. Acane tu?

el said...

eh bkn tu je lah
byk sebab..tp sbb2 tu xleh nak bg tau sbb ntahlah kdg2 mmg cam tu kot haha

Zara Nurhaidah said...

seriusss comel2 reason tuuu bg zara.. hahaha

Aisya A. said...

friday evening.. betul ituuuu. haha!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms RED,,

hahahah..iyer le kot.. :p

Cikgu Norazimah said...

byk lagi sebab tu, kalau tgh drive pun slalu duk senyum sorang2 sbb duk dgr hotfm..hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno