May 20, 2014

ITU COTTON CANDY NAMANYA

Assalamualaikum.....

Sejak dari muda-muda dulu, saya ni suka lag beli cotton candy ni. Suka sangat. Entah sebab rasanya yang best kat tekak saya atau sebab colour dia yang ceria, saya selalu tertarik nak beli. Kalau pergi theme park kan biasanya ada jual cotton candy ni. Selalunya mesti beli.




Sejak ada anak ni kurang sikit membeli. Tapi nasib baiklah boyfriends saya bertiga tu tak mengikut jejak saya suka makan cotton candy. Alhamdulillah setakat ini saya tak ada masalah sakit gigi. Hheee.... Harap-harap penyakit lain pun tak hinggap pada saya.









pictures : we heart it

Rasa nak try buat ni. Tapi kalau ada orang yang tolong buatkan mesti rasanya lagi best.
posted from Bloggeroid

24 comments:

Ayu Zan said...

haa..sama la kak. ayu pun gila kat gula kapas ni..hihi

Ainim Suju said...

bestnya kak..masa saya sekolah rendah dulu, sepeket baru berapa puluh sen..hari2 beli

YaNg AyEsHa said...

dah lama tak makan cotton candy..sedapnya..tiba2 teringin pulak..hihi

Nurfaezah Abdullah said...

fae x brp suka mam cotton candy hehe

el said...

dulu ms kecik2 pun suka mkn ni..tp jarang npk sgt org jual..terasa nak mkn ler pulak skun haha

Nad MamaZN said...

saya mcm akak gak
dulu saya suka makan
tp sejak ada anak takpernah beli pun
penah sekali beli tp anak2 xsuka.. bagusssss
hehehe

PetakBunga said...

mcm kena guna mesin kan?
ke tak payah..

Askm,
Nak ajak datang blog kita..
http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh_16.html

Ija Rased said...

terbaik la...

Sis Vee said...

saya suka sebab bila masuk jer mulut trus kemam dan melt ...

eB said...

eB makan x minat tapi suka tgk.... cantek... esp bila dpt yang besar. lioke...... boleh g2.... ha3

MaMa MuRsYiD said...

dah lama tak makan gula kapas ni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam MS rEd..
aaa..cma suka gula2 kapas..dap dap dap.. :)

Ninaa Hassan said...

samala kita akak.
ninaa pon suka cotton candy ni
nyum3

Diana Rashid said...

saYA PULAK KURANG GEMAR SEBAB MELEKIT2./BIASANYA KALAU ANAK BERIYA2 NAK SAYA TENTANG HABIS HABISAN..HAHAH..LAGIPUN BUKAN MAKAN PUN..SAJA BELI SEBAB SERONOK TENGOK WARNA WARNI JE..HEHEH

miminadam said...

pebret.. hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sama la kak.. favourite farah jugak nie..heeee

aIEn said...

hihi kite pun masa zaman2 kanak2 dulu suke sngt cotton candy ni....

Salam singgah & Salam perkenalan =)

Bitt (double IS) said...

doubleIS suka cotton candy tapi mamanya kurang suka plak...ehhee terbalik :)

Nurul said...

dulu kecik2 suka benda nih, tapi sekarang x pernah belikan pun tuk anak2...

Faris Yahani said...

done follow :]

ZazaMyMoon said...

dulu selalu beli kt fun fair atau kat petronas je bila arwah ayah isi minyak.. mst nak beli jugak.. mgkin sbb rupa & kaler yg menjadi peminat kita masa kecik2 dulu :p

KelipKelip said...

dedulu masa kekecik, bebudak panggil ais mi tai... tak taule bahasa apa

husna zahidi said...

mama husna tak bg kitaorg makan sebab pernah skali husna mkn waktu kecil dulu, air kencing btukar kaler merah je.. nmpak sgt bnyak pewarna..:(

Mummydearie said...

Saya tak berapa minat cotton candy ni. Selain daripada coklat memang tak berapa suka makanan manis. So, Msred tak dapatlah nak tolong buatkan ya :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno