May 20, 2014

GAYA CINTA HATI MAKAN

Assalamualaikum....





Si Ian Syamie, lately ni suka sangat melaram. Kalau nak keluar, saya kena berebut cermin dengan Ian nak bersiap.

Kalau saya tanya Ian, Ian ni handsome ke? Dengan laju dan konfidennya dia jawab, Handsome!!. Perangai bapak dia tu. Perasan.

Ni, nak makan pun nak mantain gaya tu macamana? Over tau. Orang suruh buka hood tu dulu Ian tak nak. Sukati Ian lah.








Syukur dengan anak lelaki yang handsome ni. Harap perangainya lebih-lebih lah lagi handsomenya.
posted from Bloggeroid

15 comments:

Mime MF said...

makan gaya hemsem...hehe

idzwa kamaruddin said...

memang hensem la :)

el said...

adoiii sedap pulak tgk ian makan kepci ni..aunty pun nak order time uncle dpt gaji haha

Sis Vee said...

alahai cutenya keletah dia ...

Naniey Jemiey said...

bergaya tu penting kak..haha

Naniey Jemiey said...

bergaya tu penting kak..haha

Naniey Jemiey said...

bergaya tu penting kak..haha

Ainim Suju said...

meh sini, aunty nak ngorat awak boleh?

Rai Ourkizuna said...

gaya kpop dah ni.. hehehe..

eB said...

ada gaya la.... cam model :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Baru la ada style akak..hehehe =D

ZazaMyMoon said...

handsome mcm Aaron aziz dah ni :)

husna zahidi said...

hahaha..mcm2 gaya ian ye..

sYiRa LoKMaN said...

mcm2 kan bebudakkk ni

Mummydearie said...

Comel apa Msred, Ian pakai hood macam tu. Hihihi, ikut perangai apaknya ya suka perasan :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno