May 29, 2014

ENTAH APA ENTAH GAMBAR TU

Assalamualaikum....




Siapa tengok cerita Scream siries? Ke you alls tak tahu pun cerita tu? Cerita lama.

Ok. Kisah sebenar yang nak dikongsikan.



Gambar last weekend. Nak cari selipar Ian. Sebab mama dia malas, suruh lah abang Iffan tolong melayan si Ian pilihkan selipar. Gambarnya ok je kan. Tapi si Abang Iffan tu letak seluar track bottom kat atas kepala dia macam tu, dah macam bangla je saya tengok. Bangla tolong customer cari selipar. Hahaaa....

Dah habis cerita.
posted from Bloggeroid

20 comments:

syira yaya said...

:-) :-) :-)

Asha Lya said...

ada2 je kenakaln anak2 sis kan..seronok gak :)

lieyalatif said...

hahaahah kejam msred...bangla cari selipar yeak heehehehe...bagus iffan rajin layan adik die....

psttt msred, lieya elak tgk cite seram2 ni sbb pagi2 kene bangun pukul 5 nak masak kan takut terbayang2 haahahah lieya ni penakot tau...

el said...

scream siries x tgk lau hat movie tu tgklah hehehe

bab selipar budak2 ni dh bape byk dah beli...hahaha

PetakBunga said...

ada ke kata mcm bangla..

bangla mna ada pakai selipar Jepun.
huhu

Akif Imtiyaz said...

Hehehe rajinnyer dia tlg adik dia ..Bagus la tolong menolong ..Comel jer hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ms red..

hihi.. iffan iffan.. pandai melayan adik memilih kasut ye..

Sis Vee said...

adeh ... sabar jer la msred . tak pe lah . bangla comel tu ...heheee

anamizu said...

x tgk pulak cite scream siries ni.. kalo scary movie tgk gak la hehe

alololo baik je ha iffan tlg adik pilih selipar.. xde mcm bangla la acik ana tgk hehe

Dzureen Darwis said...

Hahahahaha sabar je lah

Joanna Yunus said...

Keletah anak2 kadang menggembirakan

RDZ Z said...

Salam Jumaat Misred..Comel Bangla tu..he..he

Azlealee Bashir said...

pandai iffan layan adik pilih selipar..

acik idah said...

Hehehe.. macam2 kerenah budak2 nie yer... :D

Diana Rashid said...

hehehe..anak lelaki kan??bukan dia kesah benda2 gitu.besar nanti shopping dengan awek jangan buat gitu tau ..heheh

Aisya A. said...

hahahahaha. mcm2 gaya..

Norhasniza Khalid said...

hihih, belasah je dik..

BUNDA a.k.a KN said...

Iffan dah tolong...lagi mama cakap mcm bangla pulak... mmg mama ni tau...

Ibu Lala said...

Takut pulak tengok gambar topeng tu. Eii seram.

Mummydearie said...

Scream yang banyak part cerita ala-ala bodoh tapi suka je nak gelak besar tu ke? Saya tengok semua, Msred :)

Kesian Ian, dah jadi abang Bangla. Tapi tak leh lah, Ian jauh lebih putih dari ordinary Abang Bangla!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno