May 04, 2014

CIK ITIK YANG MENGGODA

Assalamualaikum....






Kisah hari Khamis lepas, cuti Hari Pekerja hari itu. Keluar pergi Aeon sekejap nak cari long dress untuk ke kenduri rumah MIL petang tu. Gila last minute beli. Nasib baik ada kaler yang dicari.

Tengah pilih-pilih tu Iman dan Ian hilang. Cari-cari rupanya ini dia haa...



Bertuah punya budak. Nasib baik tak jauh, kat depan kedai tu je. Leka sangat Iman dan Ian melayan cik itik tu sampai saya panggil pun dia orang buat dunno je.

Alahai Iman, Ian. Best sangat ke melayan cik itik tu sampai siap duduk bagai kat lantai yang kotor ni.

Iman pulak tetiba buat muka kesian nak bawak balik cik itik tu. Sorry lah Iman. Kali ini mama tak mau bawa balik cik itik tu. Lain kali ye. InsyaAllah.

posted from Bloggeroid

10 comments:

RDZ Z said...

Salam hujung minggu Misred...

Aisyah Az said...

hehehe.. minat kat cik itik ea.. aiyoo comel je.. nanti suruh mama beli the real itik letak kt umah =p

Sis Vee said...

bahagia jer mrk tgk itik tu ... jgn marah2 ... heheheee

Intan Najla said...

comelnye..anak anak ms red!
haha..kirem salam ye..
itik tu..tinggal kat situ ke..bawak balik..hihi

Kisah Si Dairy said...

Khusyuk betul dia

BUNDA a.k.a KN said...

Amboi! Leka sangat lah tu...nasib tak pergi jauh kemana2...

adrianna syaz said...

Ralik tgk cik itik pusing2 eh..dah mcm duk kat umh ja tu.hehe

Myra Jay said...

Hheeee, berkenan le tu sampai terduduk :D

Mummydearie said...

Bukan main duduk lagi melayan cik itik lap, lip, lap, lip terkedek-kedek ya!

QasehnyaRania said...

leka sungguh ye

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno