May 12, 2014

CELEBRATING MOMS AND MOM-TO-BE

Assalamualaikum....

Hari Ahad yang lepas Hari Ibu. Saya dan family besar saya yang tak berapa besar decide nak dinner konon-konon celebrate Mother's Day. We decide nak dinner kat Thai Thai Sunway Pyramid. Kena ikut selera my second sister yang tengah mabuk pregnant.



My mom, my second sister Alyn 2 months pregger and family, third sister Awon 6.5 month pregger and husband and my taken not single brother [my driver that night]. The dinner was on the Mother's Day Eve, Sabtu malam. Malas nak dinner hari Ahad sebab esoknya kerja dan budak-budak sekolah.



















My sister Syekyn bagi hadiah sempena hari ibu untuk mak, my sister dan me myself. Awesome sangat hadiahnya and I love it sista. Thanks dear, may Allah always blessed you and your family.




posted from Bloggeroid

13 comments:

Anonymous said...

Hello friends, nice article and fastidious arguments commented here, I am truly enjoying by these.



Also visit my web site: assessor training

Nurzakiah Hanum said...

happy time

ros_reeza said...

selamat hari ibu untuk semua ibu -ibu :)

Asha Lya said...

meriahnya brkumpul ramai2 kan sis..

Bitt (double IS) said...

selamat hari ibu...comel je sister u yg preggy tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..
mak akak masih kelihatan muda :)
semoga berbahagia disamping anak2 makcik :)

Ayu Zan said...

bestnyaa...

sYiRa LoKMaN said...

semoga bahagia dunia akhirat

Cikgu Norazimah said...

selamat hari ibu untuk semua yang bergelar ibu..

p/s: hari mama takde ke? hehe

sYiRa LoKMaN said...

HYE...MAAF GANGGU :)
ANDA DITAG http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-akif-imtiyaz.html

BUNDA a.k.a KN said...

meriah sungguh nampaknyer...bestnyer..

Linda said...

Happy Mother's Day Msred ;))

Hafiza AizZawa said...

besar nye famili.. bila dah berkumpul otomatik jd besar.. selamat hari ibu buat akak juga..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno