May 12, 2014

CELEBRATING MOMS AND MOM-TO-BE

Assalamualaikum....

Hari Ahad yang lepas Hari Ibu. Saya dan family besar saya yang tak berapa besar decide nak dinner konon-konon celebrate Mother's Day. We decide nak dinner kat Thai Thai Sunway Pyramid. Kena ikut selera my second sister yang tengah mabuk pregnant.



My mom, my second sister Alyn 2 months pregger and family, third sister Awon 6.5 month pregger and husband and my taken not single brother [my driver that night]. The dinner was on the Mother's Day Eve, Sabtu malam. Malas nak dinner hari Ahad sebab esoknya kerja dan budak-budak sekolah.



















My sister Syekyn bagi hadiah sempena hari ibu untuk mak, my sister dan me myself. Awesome sangat hadiahnya and I love it sista. Thanks dear, may Allah always blessed you and your family.




posted from Bloggeroid

13 comments:

Anonymous said...

Hello friends, nice article and fastidious arguments commented here, I am truly enjoying by these.



Also visit my web site: assessor training

Nurzakiah Hanum said...

happy time

ros_reeza said...

selamat hari ibu untuk semua ibu -ibu :)

Asha Lya said...

meriahnya brkumpul ramai2 kan sis..

Bitt (double IS) said...

selamat hari ibu...comel je sister u yg preggy tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..
mak akak masih kelihatan muda :)
semoga berbahagia disamping anak2 makcik :)

Ayu Zan said...

bestnyaa...

sYiRa LoKMaN said...

semoga bahagia dunia akhirat

Cikgu Norazimah said...

selamat hari ibu untuk semua yang bergelar ibu..

p/s: hari mama takde ke? hehe

sYiRa LoKMaN said...

HYE...MAAF GANGGU :)
ANDA DITAG http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-akif-imtiyaz.html

BUNDA a.k.a KN said...

meriah sungguh nampaknyer...bestnyer..

Linda said...

Happy Mother's Day Msred ;))

Hafiza AizZawa said...

besar nye famili.. bila dah berkumpul otomatik jd besar.. selamat hari ibu buat akak juga..

MAKE UP PALING POPULAR UNTUK BABY

Assalamualaikum, How do you feels about makeup? Must have item? Optional? What makeup? Ingat senang nak mekap camni? Susah tau...

ALL TIME FAVOURITE