May 12, 2014

BOLEH PENGSAN TENGOK NOMBOR INI

Assalamualaikum....




Petang ni berkampung kat Pos Office Giant. Sangat slow. Kalau ikutkan hati saya dah balik dah tak kuasa nak tunggu. Tapi hutang ini dah tertangguh sebulan disebabkan kesukaran dan kemalasan nak berurusan dengan Pos Office.




Nak pos juga petang ini. Sabarlah wahai hati.
posted from Bloggeroid

22 comments:

Asha Lya said...

aishhhh byknya nombor tu

Bitt (double IS) said...

mak aiii moga bersabar yer....

Nurzakiah Hanum said...

lama kan nak tunggu

Mummydearie said...

Salam Msred,

Tumpang lalu jap je. Belum baca entri lagi ni :)

Kalau free dan tanpa unsur paksaan bolehlah join sekaki mengomel di sini :

http://mummydearie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

ZazaMyMoon said...

adoii silap2 boleh tertido dulu kak..

Aisyah Az said...

perhhh... banyak nya no..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms Red..

uuhuhuhu..keriau U_U

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg kena by sbr ni..huhu

Anizz Annisa said...

banyakk no..huhuhu

Ayu Zan said...

dekat 100. ayu pernah kena kat JPJ 250 nombor kena tunggu. last2 ayu balik.hihi

Pha Is said...

mak ai.. jarak lebih 100..

Mas Zull said...

assalamualaikum msred....yer la byk nyer...:)

sYiRa LoKMaN said...

sabooo ye sabooo

Cikgu Norazimah said...

sempat la g shoping tu, CN slalu buat dekat selayang mall, amik nombor, pegi shoping, 4 minit dtg balik pun tak tentu dah smpai turn kita..hehe

Anne Nurain said...

perghhh jauhnya lagi giliran akak.. memang jenuh la nak tunggu.. hehe..

Diana Rashid said...

banyak nombor harap2 banyak la kaunter yang dibuka..:)

Fuza Musa said...

tu diaaaa

Akif Imtiyaz said...

Huhuhu sabor jer lahhh ...

Linda said...

Sempat pegi shopping jap..balik semula pun mungkin belum kena panggil hehe

Hafiza AizZawa said...

sempat ke kak.. hampir seratus tu.. kalau Fiza mmg dah balik sbb Fiza tak suke tggu.. huhu..

Myra Jay said...

Boleh tahan lama jugak nak menunggu tu :D

Maria Firdz said...

Huhu... Mmg kna tabahkan hati..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno