May 09, 2014

BILA TAK ADA DEPAN MATA RASA RINDU

Assalamualaikum....





Bila kat rumah dengan Iffan, Ian dan Iman ashiklah jerit marahkan kenakalan dia orang. Penat rasanya menguruskan dia orang dan melayan boyfriends saya yang handsome-handsome ini. Ashik berangan nak bercuti dari menguruskan dia orang, nak berehat.




Tapi bila dia orang tak ada depan mata macan kat office sekarang ini, rindu pulak. Tersengeh sorang-sorang bila teringat keletah dia orang. Rasa tak sabar nak balik spend time dengan my boys. Tengok gambar sajalah sampai petang karang.

Sekarang ni rest dulu kat office, balik karang nak kena sambung jerit dan ceramah free kat dia orang. Free gift, ciuman ikhlas lepas kena ceramah.
posted from Bloggeroid

12 comments:

nasa mulia said...

tulah kan, kalau jumpa atau depan mata di marah-marah, dah kauh tersa rindu..

Mizz ErMa said...

hihihi sama pon sama, kalau kat rumah, alahai..penat betul dk layan budak baru nk membesar tu..tp bila kat ofiz, rasa macam xsbr2 pulak nak balik umh jumpa hero cilik tu..hehe

Akif Imtiyaz said...

Hehehe betul tu ..bila takder dpnmata kita jd rindu bila dah nampak depan mata dan diaorg byk buat akal kita lak nak berleter

Kisah Si Dairy said...

betul tu..bila takde depan mata memang rindu kan..

Affy Afiqah said...

betul3 tu kak :)

Asha Lya said...

haah la sis bila tak ada depan mata baru terasa rindu :D

Akak Adek said...

ha tau xpe kan...lagi2x tgk keletah kan2x..mesti comel jer-geram mmg geram tp itu semua kngan kan..?

=D

Azhafizah Md Nor said...

cepat rindu dengan anak² kan :)

BUNDA a.k.a KN said...

Dulu bunda pernah mengasuh 3 orang anak2 nurse ni...umo 5 - 8 tahun..
Bila balek jer dia tak terus balek rumah...
Terus jemput anak2 walaupun rumah dekat jer.. dia cakap dia rindu anak2 dia..walaupun dia tau balek nanti bingit nak mengadap kerenah anak2 dengan kerja rumah dan badan yang penat..
Itulah ibu kan....ibu ni wajar digelar supermom macam tagline Fiza Rahman...mampu melakukan dua kerja dalam satu masa...

Selamat Hari Ibu...

Ainim Suju said...

mesti meriahkan rumah akak

sal ya said...

Kdg2 rs nk je g vacation tanpa bdk2 ni tp blh ke? Nak tggl kwjap pun terkenang2 mcm mana?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms Red..

Hihihi..naluri seorg ibu..
jgn lupa bca surh alfatihah tiap2 kali kita teringatkan anak :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno