May 22, 2014

AKSI DALAM KOMUTER

Assalamualaikum....


we heart it

Kalau saya dan boyfriends keluar dengan mak saya, suka naik komuter. Mak saya lah suka naik komuter. Kalau ikutkan saya malas sikit. Pergi dekat-dekat saja. Kalau jauh sampai ke KL tu memang tak lah kan.

Masalahnya boyfriends saya ni k alau naik komuter time tak ramai orang, memang tiang nilah di attacknya. Saya marah suruh duduk diam diorang tak nak. Sabar je lah.







Sukahati korang je kan buat macam komuter tu mama yang punya.



posted from Bloggeroid

28 comments:

Shark Kay said...

hehehe..
tgk pic nom 3.
awek tudung merah tu tgk jer..
nk join jugak tu agaknyer :p

mummy_ayu said...

wah..suka nya hero 2 orang

mummy_ayu said...

wah..bukan main happy lagi budak 2 orang tu naik komuter yer (tak abis komen lak tadi...he he)

mummy_ayu said...

wah..bukan main happy lagi budak 2 orang tu naik komuter yer (tak abis komen lak tadi...he he)

Sis Vee said...

kat rumah kena buat satu nih ... heheheee

aRz MoHa said...

tu tanda anak sihat dan aktif

Teacher Basariah said...

handsomenye boyfren awak..hehe..

el said...

hahahaha dah buat mcm tmpt menan lak bf uols ni...sakan deme ea..

Nurul said...

Sukanya hero akak 2 orang tu... :)

Akif Imtiyaz said...

Hehehe anak lelaki mmg camtu la kan ..Bila dah dpt port yg dia suka beginilah jdnyerr ..Takper la diaorg buat camtu time tak ramai org takder la nak mengganggu org kan ..

ewanthology said...

kalau org x ramai takpe..klu ramai takut mengganggu pulak

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms RED..
EHEHE..dah buleh geng dgn seri dan faiz :p

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Kemain suka yer..ala tak pe la akak bukan selalu.. budak2 nak membesar mcm tue la kan..hehehe

Anizz Annisa said...

wah.. seronok ye.. hihi

husna zahidi said...

hahaha..dah takdak org..belasah je..:p

LydSunshine said...

amboi gembira kemain masuk ktm yg kosong.

Siti Norasikin said...

bila mereka dah besar nanti xde la nak buat mcm ni lagi..
nanti sis pulak yang rindu saat mcm nie..

sudipVSsenduk said...

tiang seri, hahaha..

aizamia3 said...

kita tak kisah tapi orang lainlah pandang semacam.. hehehe.. tapi best gak layan tengok gelagat dorang.. riang ria ceria je dorang.. ;)

Iela Fazielah said...

wah..mmg tinggi dia panjat... anak2 ila pun suka naik komuter.. tp tulah... sekali sekala boleh la

Ann Ishak said...

uissss tinggi tu panjat tiang

Pha Is said...

siap buat aksi akrobatik lagi tu.. hehehe

Aisya A. said...

jangan sampai boyfriends akak suruh belikan komuter satu sudah.. hehehe

Ayu azmir said...

Macam macam... janjo terkawal kan

Yana Ujang said...

ni kena usul kt big bos letak satu tiang gini kt rmh..eh! :p

xpnh lg bwk zafirah naik komuter..teringin..tp xjmpe lg masa sesuai.. -.-'

sal ya said...

Dah lm.x naik komuter. Dh 7 thn. Dulu komuter la penghubung dgn tmpt keja sbb mls nk drive. Haha...

Mummydearie said...

Kita mak-mak ni memang banyak share kat mana-mana tempat pun, Msred. So, janganlah bimbang sangat. Biarlah mereka buat begitu, dah kita one of the share partnerskan :)

amarjubonvi said...

kena belikan tiang 1 ni untuk depa ni..ekeke

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno