April 14, 2014

UNTUK TOP KOMENTATOR MAC 2014

Assalamualaikum....

Awal bulan hari itu saya ada share list top komentator bagi bulan March 2014. Thanks again to you alls yang rajin tinggalkan komen. Thanks to others yang juga selalu tinggalkan  komen di sini tapi tak tersenarai.






Pada lima teratas dalam senarai, diharap dapat PM saya di FB Fanpage nama dan alamat. Saya akan pos sesuatu untuk you alls,insyaAllah.


35 comments:

babYpose said...

wah rezeki, Alhamdulillah :)

Ayu sukatiakula said...

baik sungguh hati msredcheesecake ni.. kena rajin2 tinggalkan komen la kalau macam ni

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki kan

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki kan

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki kan

Asha Lya said...

ehh tak sngka nama lya pun da trselit..tq sis.nnt lya pm

Nurzakiah Hanum said...

horeyyyyyy dapat gak

Mummydearie said...

Alamak Msred, saya takda FB. Boleh beri thru email tak?

Zara Nurhaidah said...

tahniah semuaaa ! =D

sYiRa LoKMaN said...

hye..syira datang jenguk tuan blog..lama tak tegur..hehe
:) jemput singgah blog syira, akan ada GA APRIL hari ini..tunggu ^_^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah buat mereka..=D

~Nor Arena~ said...

BESTNYA... ehhehe tahniah semua ^_^

Sis Vee said...

keramahan banyak kebaikannya ...

Maria Firdz said...

tahniah kpd yg tersenarai...

RDZ Z said...

Tahniah yang terpilih...

Nurul said...

Tahniah buat mereka semua...
^__^

Sue Bee said...

whoaaa..tahniah untuk top commentator..apa agaknya hadiah tu??

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya. taniah korang berlima ye. murah rezeki. hehe singgah menabung downy sini~~~

Anizz Annisa said...

sis, 5 teratas je ye..huhu.. mknenye yg anis pm dekat fb ari tu, tu xjadi la ye.. hee.. :)

Acik Erna said...

tahniah pada yang terpilih

Aisyah Az said...

tahniah for those yg listed.
hehehe! bila lah turn ecah pulak =p

Amanda Suria said...

seronok kan bila ada je yang datang meninggalkan jejak...

fuza said...

Wah..tahniah dapat hadiah :)

aizamia3 said...

wah bestnya..
tahniah buat mereka.. ;)

Sally Yatiey said...

Tahniah buat yg tersenarai ;D

Azura Aziz said...

tahniah... nk jugak nk jugak ;)

Mas Zull said...

assalamulaikum msred...tahniah2 buat mereka...:)

Cik Puan said...

tahniah buat mereka...

Mummydearie said...

Rasanya macam dah tinggal komen semalam tapi tak nampak pun appear kat sini. Msred, saya takda FBlah boleh tak kalau hantar by email?

sHaRiNa eLyaNa said...

wah naik smngt org nak komen hihi..sha lately sgt bz ni bru ada msa nak jnguk :)

Cikgu Norazimah said...

wah ! tahniah kpd top commentar tu ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ms red..
alhamdulillah..ade pengomen setia..
hihi.. tahniah buat yg terpilih :)

QasehnyaRania said...

ada nama kita la .hihi
tima kasih missred..
kalau tinggal kat sini, boleh tak?

shasha yacob said...

sorry akak baru hari nih dapt online. hee, nih pun online dkat cyber. skrang tgh study di selangor so xdapat nak bw . terpaksa buat autopost. saya xtahu lgi almat kat sini la. nnti kalau dah tau saya pm kat fb k. hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno