April 21, 2014

TRY TO HAVE FUN WITH WEEKDAYS

Assalamualaikum.....




Ya, betul. Saya suka Monday. But I love Friday more. Heheeee..... Lama lagi nak tunggu Jumaat. Meanwhile, do the routine and try to have fun along the way. Daripada merindu weekend lebih baik have fun dengan weekdays kan?

Semalam shopping handphone dengan mak saya sebab handphone mak saya hilang last two weeks. Kesian dia. Handphone tu baru beli dua minggu dah hilang. Tu yang pergi semalam beli gantinya. Lepas tu, sebab handphone tu nampak best, dengan saya sekali terjebak. Beli yang sama dengan mak tapi lain kaler la. Baru la like mother like daughter kan. Plan saya nak tukar handphone saya yg dah rosak tu lepas raya tapi tercepat 3 bulan pulak.

This a little extra. Tiba-tiba terjatuh cinta pulak. Nyesal masuk kedai tu. Nyesal ke? Heheee..... The devil who wears red. [ sebenarnya tak devil pun, baik bersopan je mama Iffan ni.]



21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam dan singgah pagi

Azura Aziz said...

happy weekend dear ;)

Wafi Remli said...

Kalau dalam troll biasanya diorang tak suka hari isnin

Farrah MF said...

I love Mondays too ;)

Anizz Annisa said...

cantiknyee..merah menyala giteww.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wow color merah..Cantik!!

Norhasniza Khalid said...

wah,, lawanya.. merah gitu

adianiez AIDA said...

nyesal ke ? hi hi hi...
aida suka soalan tu :-)
selalau gak tanya diri sendiri soalan tu hi hi hi...

Affy Afiqah said...

cantiknya kak...tapi ika tak minat pula barang2 gini hahaha

Nick Nashram said...

samalah..mula-mula ikut kawan je pergi shopping. sekali dia beli, teringin nak beli jugak..haha

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wah ...Mak ngan anak sama2 HP sama la hehehe ..Waaa comelnyer bracelet tuuu ..suka suka suka ...

RDZ Z said...

Wah comelnya..I like the bracelet..

Cho Zila said...

seronok kalua ter ter ni.. ha.. ha.. tapi janji der $$$ tak kisahler ter ter banyak kalipun...
buat2lah gembira walaupun bukan weekendkan...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, kesiannya mak akak. hee terbekenan la ni ek? hehehe

Azlealee Bashir said...

cantik warna gelang tu..merah saga..

acik idah said...

Kes terjebakk.. hehehe biaserr la tue.. ;D untuk diri sendiri jugek..

Cikgu Norazimah said...

saya pun suka isnin ! hehe..btw CN baru follow sini 1540, fuh! ramai dah followers yer? datang dari segmen http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html

sal ya said...

Mana pix hp? Hehe... Gelang ke tuh?

Mummydearie said...

Kalau 'fun' yang ini, tak kira weekdays/weekend ni Msred ...

Btw, cantik hasil terjebak tu. Memang ohsem!

el said...

iols lak x suka ari sabtu kena full day..but i love monday more coz monday cuti haha

QasehnyaRania said...

hye miss red.lama nya tak singgah sini. akak, sihat :)

alhamdulillah rezeki awal nk tukar hp kan :)
v
cntik la warnanya

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno