April 03, 2014

TOP COMMENTATOR MARCH 2014

Assalamualaikum.....


we heart it


March dah berakhir, April la pulak. Kejap saja dah April. Kejap saja dah bertambah tua. Macam biasalah, mesti nak share list pengomen setia di blog msredcheesecake untuk bulan March 2014.






Snap shot ini di print screen kan pagi 1 April 2014. Plan nak print screen 31 March, tapi biasalah, terlupa.

Pada semua yang tersenarai, terima kasih kerana selalu singgah dan tinggalkan komen di blog saya. Saya teruja sangat dan amat saya hargai. Your comments never fail to make me smile.

Pada silent reader pun, saya hargai kesudian you alls singgah di blog saya. Kehadiran you alls tetap memberi impak pada saya. Thanks ok you alls.




24 comments:

:: idzwa :: said...

nice :)

Asha Lya said...

ehhh ada kita terselit kat situ :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hehe ramai tukang komen sini. bestnya. tersenarai juga.. taniah semua ~~~

Farah Waheda Wahid said...

uik terselit namaku di situ ...he he he...thanks kak...

Nurzakiah Hanum said...

SAMA2

Hafiza AizZawa said...

tahniah buat mereka yg tersenarai... >_<

Nadia Johari said...

dulu rajin blogwalking blog akk..sejk buzy haishh susah..hehe..takpe pasni nad akan kerap singgah..hhee..pengomen tegar ramai tu

Kenit Cinonet said...

tahniah untuk mereka sumer! fuh! susah nak kejar ni hehe :D

HeNRieTTa JoSe said...

banyaknye...moga terusan ke setiaan itu,...dan tahniah buat mereka semua...

mirza syazwina said...

uhuuu,
taniah untuk semuanya!! :DDDD

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

lieyalatif said...

so sweet..terase dihargai pembace blog kan...

YanaUjang said...

tahniah... :)

Cho Zila said...

alamak takder.. ha..ha... takper cuba lagi bulanni...

Sherry said...

wow nice list!

can i know where copy code of top commentator?

sbb having giveaway too at blogs

www.mymomsbest.us
http://namesherry.com

now kira comment manual.

N.A.T said...

^___________________^

Anizz Annisa said...

ade name anis plak..heheh.. anis suke dtg blog akak.. best..name blog pun dah berkenan dh.. :D

Cik Puan said...

tahniah yang tersenaraiii..

babYpose said...

Besrnya yang tersenarai tu kan. Tu saya pun widget tu :)

el said...

eh nama iols naik lah
sukerrrrrr sukerrr hahaha

munirah rahman said...

tahniah pda mereka yg rjin snggah

Mummydearie said...

Tahniah pada yang tersenarai termasuk diri sendiri juga. Sentiasa aje ada, dah naik malu pulak rasanya.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms RED..

ramai pengomen tegarnya... :)

QasehnyaRania said...

terselit disitu. hihi
tima kasih miss red :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno