April 04, 2014

SIAPA TERASA?

Assalamualaikum....





Sape terasa? Hahahaa... Teruk tau dia orang ni sesukahati je judge.



39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

???

Asha Lya said...

:0 mohon tak terasa :)

fuza said...

siapa makan CILI MESTI PEDAS


Nak hadiah?
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/saya-nak-join-giveaway-fuza.html

Lyaa Suriany said...

sape butt hurt angkat bontot .heheh

Sue Bee said...

eh?..betul ke?..hhrrmmm..

MY@R said...

wah betul ke statement nie??heheh

Sis Vee said...

saya kalau ada lelaki nak kenal ... segala maklumat yg blh dpt saya pi godeh .

Farrah MF said...

Hahaha kelakar la,..

RDZ Z said...

So FBI must women then...he..he

piqa da bajitos said...

?????

Dhia Dirham said...

sokong dengan statement sis vee klik libress (:

Cikgu Norazimah said...

siapa ? siapa ? huhu

Cik Puan said...

mayB...hohoho

acik idah said...

Yer ker? tak kot... meaning kita bukan jenis yang jeles person laa... hehehe... tapi kalau nak tau sesuatu tu... yerr.. memang kalah FBI.. :D

Aisyah Az said...

alamak asal macam terasa ea.. hahaha

Aisya A. said...

hahahaha!

Aisya A. said...

hahahaha!

Aisya A. said...

hahahahaha!

Aisya A. said...

hahahahaha!

Pha Is said...

kawan saya lagi hebat.. dia terrer bab komputer. dia hack fb awek dia sampai dia boleh tau yg awek dia curang.. clash terus.. hahah

Liniey Nor said...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

Akak Adek said...

haha-real o not r... -__-''

kena terasa jgk kut, erk

aizamia3 said...

skitlah terasa.. hahaha..

Wafi Remli said...

Jealous pun ada kebaikan sebenarnya, dia akan usaha untuk jadi yang terbaik agar pasangannya tak tertarik dengan orang lain

BUNDA said...

lepas ni FBI dah takder keje...

Mek Onie said...

tak terasa pong,hik

babYpose said...

Jealous tu jealous tapi kena ada check and balance kan. Lebih dari accountant pulak :))

Nurul Farahizzati Zakaria said...

wah.. kenapa ni kak? harap bersabar..

Miss Boo said...

bawa bersabar kak :) dont bother & care :D

sal ya said...

Tp btl jgk kan? Bila dah jealous tu mmg siasat habis2an.

Cik Pensil said...

haha. betullah tu ;)

Petak Bunga said...

kita usha jgk fb org yg tulis status pelik2..
nk tgok pelik ke tak org tu..
pas tu decide nak frend ke unfrend..
ha..ha..bukan pasal jeles.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh terasa gak sheila dibuatnya. hopefully jeles jangan melampau ~~~

Nad MamaZN said...

haha!
maybe tak semua kot
hehe

munirah rahman said...

haha.. kalau tk terasa lgi mmg x tau la ni. :D

Azlealee Bashir said...

Ye ke..mungkin juga kot..

Mummydearie said...

Tak terasa tapi betullah tu. Sokong sepenuhnya. FBI pun tak hebat dalam bab-bab gini.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms rED..

hak hak hak..
status cma pun kadang ade je org yg sepatutnya terasa..motip??

QasehnyaRania said...

betul lettew

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno