April 01, 2014

SHAWL PERCUMA YANG CANTIK

Assalamualaikum....


Last month, saja je teka-teka total harga buku Mama Nad shopping kat Big Bad Wolf Febuari hari itu. Sekali betul pulak, jawapan yang paling hampirlah kata Mama Nad. Teruja ok sebab Mama Nad kata nak bagi shawl. Heheee....

Last week dah sampai dah yang ditunggu-tunggu. Serious suka sangat shawlnya Nad. Dua-dua suka. Dua-dua dah pakai, semalam dah hari ini. Dua-dua dah selfie. Tapi malas nak taruk kat blog ini. Hheeee....



Selain tu Mama Nad bagi cash RM 20.00. Banyak tu. Alhmadulillah Rezeki.

To Nad, thanks sangat-sangat for those gorgeous shawl and the cash. Really appreciate it!! Semuga Allah murahkan rezeki Nad dan keluarga dan sentiasa dalam limdungan Allah. Hugs!!


27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Amanda Suria said...

alhamdulillah rezeki kan...best bila dihargai...bersahabat even di alam maya....

Emma Rosli said...

Yeahhhhhhhhhhh bestnyaaaaaa :)

lynndamya said...

Salam..haha terima kasih sudi singgah blog sy, betul sy tersebut Sunway Lagoon time nak order air tu, sebut dgn excited, nasib yg amek order tu control ketawa agaknya, hehe..haa mahal, sy pun nasib baik je lah org belanje, hehe..

wah dapat hadiah shawl and cash Rm 20, tahniah2..dpt hadiah haruslah excited kan, hehe :D

Anne Nurain said...

bestnya dapat shawl free..
alaa baru nak tengok gambar selfie akak dengan shawl baru.hehe..

Anizz Annisa said...

wah tahniah kak.. cantik la.. :)

Asha Lya said...

alhamdulillah..murahnya rezki sis

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki.

Linda said...

wahhh..tahniah Msred :)

Normi Nieza said...

alhamdulillah..:)

~Nor Arena~ said...

bertuahnya akak... heheheh :) shawl pun cntik tu....

Mek Onie said...

bestnya kakkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Nad MamaZN said...

auwwww malunya saya! :)
alhamdulillah akak suka
sori sgt sbb lambat bg huhu :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya ~~~

Mummydearie said...

Cantik shawl yang Msred dapat ni. Bertuah dan rezeki Msred, dapat shawl percuma dan duit tunai lagi.

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, tumpang happy untuk kakakku yang sorang ni...mana2 gambar selfie-nya tu nak tengok? he he he...

:: idzwa :: said...

wahhh cantik!alhamdulillah :)

::NureeN:: said...

alhamdulillah.. rezqi2...

babYpose said...

Tula selfie foto yang nak tengok, cantik n cash pun menarik, tahniah.

dalila said...

wahh..cantikk..tahniah aida..

Wafi Remli said...

Untung ada orang nak bagi

Cik Yaya said...

wah tahniah..rezeki tu..

Nurul said...

Alhamdulillah, rezeki msred...
Cantik shawl tu...
^__*

Affy Afiqah said...

wahhhhh memang cantik sangat shawl tu kak! :)

kak, ika nak jemput akk join GA ika ni, harapnya sudi akak join :)
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..
cantiknya..
siap dpt wang tunai lagi.. alhamdulillah..tahniah tauu :)

Sally Samsaiman said...

murah rezeki kak :D

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.
tahniah

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno