April 25, 2014

SAMPAI JUGA AKHIRNYA

Assalamualaikum.....

Finally, its almost here. Waiting patiently for you since Monday.




Minggu ini penat sikit. Macam-macam jadi, the good, the bad. Semuanya ujian dari Allah. Sabar dan redha, cuba sekuat hati sekuat iman.

Minggu ini tak sempat baca Surah Al Khafi. Sempat baca 10 ayat pertama dan 10 terakhir saja. You alls pun cuba baca tau. Tak dapat satu surah, baca 10 ayat pertama dan terakhir tu pun oklah.

Weekend ni nak buat apa agaknya yea?


20 comments:

ZazaMyMoon said...

morning & salam jumaat kak..
InshaAllah akan dipraktik kan surah Al Khafi..

esok anak2 skolah ganti.. plan lps diorang habis sekolah nak pegi jalan2..

happy weekend kak ;-)

Ija Rased said...

minggu ni memenatkan..alhamdulilah..weekend dah tiba. tapi sabtu ke PD ada sukaneka anak. hari penting tu.

Mia Liana said...

weekend ni... relaks2 aje di rumah...

* mia singgah la ni... (^_^)

Farah Waheda Wahid said...

bila dah hari jumaat memang happy kak, salam jumaat kak...

Asha Lya said...

weekend nie nak merehatkan diri di umah :)

Nurzakiah Hanum said...

ASSALAMUALAIKUM
SINGGAH PAGI
SORY BZ DAY
HAPPY WEEKEND

el said...

terima kasih sbb mengingat kan tuk bc ayat kahfi lau x bc n3 uols iols pun terlepas nak baca ayat tu huhu

dah sarat sgt ni bab mengantuk mak oiiiii rs nak je tido atas meja ofis ni haha

Mummydearie said...

Akhirnya ... lega betul! Minggu ni pun takda plan. Asyik kena tinggal suami aje, terpaksalah pandai-pandai bawa diri dengan anak-anak :) Dalam kepala ni ingat satu aje -shopping!

Nurfaezah Abdullah said...

weekend is rehat time! :D

Azura Aziz said...

happy weekend dear.. minggu ni mcm byk plan la pulak..

Nad MamaZN said...

ada plan ke mana2 ke kak?
kami blk kg kot pastu ada majlis besday anak kawan blogger
in shaa Allah..

babYpose said...

Alhamdulillah mrngingatkan. Thanks Msred. moga permudahkan urusan dan happy weekend.

Haryati Faizal said...

yey sok cuti....

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnya Weekend datang lagi..seronot!aida pon tak sabar nak tunggu weekend..nak rehatkan badan..huhuhu

RDZ Z said...

Salam Jumaat Misred..Jom pergi pesta buku kat PWTC ..

Deqla Norumara said...

saam jumaat kak msred. rindu akak. :)

Sis Vee said...

ramai yg happy di hari Jumaat , last keje ... 10 ayat pertama juga terakhir surah kahfi jadikan keperluan membacanya .

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ms red..

huhu..weekend ni cma kerjaaaaa....
happy weekend kak ^^

nana kimie said...

nana tak kemana pun kak weekend ni:)

Bitt (double IS) said...

i am not ready for weekend...air xde nihh ;(

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno