April 03, 2014

RANKING ALEXA 1

Assalamualaikum....

we heart it -- tetiba ngidam cupcakes


Sebelum ini ada cek Alexa untuk blog saya. Saja-saja tengok. Ini first time saya update entry pasal ranking Alexa ni. Inilah hasilnya.






Blog personal yang tak ada niche, entry rojak sesukahati, inilah rank nya globally dan locally.

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW

Shark Kay said...

sikit lagi tu nk bawah seribu,
kalau dpt bawah seribu rasa cam bangga pulak,
shark punya masih jauh lagi :(

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya cup cake tu

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah terbaik la.. keep it up k..=D

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Normi Nieza said...

tahniah..ok dah tu..:)

Farah Waheda Wahid said...

ok kak, keep moving iolss support dari belakang...

nana kimie said...

Tahniah kak!Hee nana nya beribu2 ase :-)

Kisah Si Dairy said...

tahniah...usaha tangga kejayaan dear,,

BUNDA a.k.a KN said...

owh! camtu...bunda tak pernah pun..

el said...

oklah tu
dah hampir nak cekau 999 hehe
iols pulak kejap naik kejap turun
nyamfahhh tp still dlm 2K lagi huwaaaaaaa

Nick Nashram said...

saya punye rank kat malaysia 1,357..hampir2..huhu

lieyalatif said...

wow menarik tu...jap2 nak cek lieya punye lak lah...

ct kektus said...

wahhhh. bestnya kak ! :)

Cik Puan said...

wahhh....cik masih jauh lagi ne..huhuhu

N.A.T said...

ngidam jg cupcake sedapppp huhuhuh

Wafi Remli said...

Dah cukup baik dah tu berbanding dengan blogger lain

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Ainim Suju said...

dah tak jauh dah tu kak... :)

Yumida Huda said...

moga sukses berblog. aah blog kita pun rojak. kengkdg cerita artis. kengkdg cerita haiwan. muat je mana2 hihi. rank yg bagus. dh lama x check RA

munirah rahman said...

Alhamdulillah.. moga trus berjaya..

Mummydearie said...

Wah, tahniah Msred! Saya pun check juga kadang-kadang, saja suka-suka. Tapi my ranking jauh lagilah.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..

eheh..kalo nak dibandingkan dgn cma..? errr... tercicir jauhh.. :)

QasehnyaRania said...

teruskan menulis

Cikgu Norazimah said...

tahniah! ok sgt la tu ;)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno