April 21, 2014

PEREMPUAN LEBIH KUAT DARI LELAKI?

Assalamualaikum....






28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

agree

Ayu azmir said...

setuju itu

Knor said...

Setuju dgn tajuk n3 ni..perempuan mmg kuat...

Affy Afiqah said...

tangan yang menghayun buaian mampu mengoncang dunia :)

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum.... Wanita hebat dan cekap...hihi

Wafi Remli said...

senyuman palsu

Farah Waheda Wahid said...

perempuan memang kuat kak....

acik idah said...

Ermm... rasanya "kuat" tu agak general... kuat ada banyak kuatt... :D

nasa mulia said...

perempuan kuat dari segi dalaman (kejiwaan), lelaki kuar luaran (fizikal)

Aisyah Az said...

yeahhh.. setujuu !! boleh bajet cool even dalam hati tengah remuk =')

Zamani Abe said...

mgkn sama2 kuat, atas cara kendalian masing2 :)

babYpose said...

Kuat disebalik kelembutan hehe :)

Eellee Nana said...

setuju^^

Petak Bunga said...

Kena jadi kuat.

Cikgu Norazimah said...

betul2..sokong 100% !

Budak Kampung said...

perempuan meme kuat uis2...sedih plak bila kenang balik kisah2 lalu

Diana Rashid said...

ye betul...

Sis Vee said...

bukan jantina tapi individu ...

Sis Vee said...

bukan jantina tapi individu ...

Yun Sing said...

We are special :)

Fuza Musa said...

Wanita yang matang memang kuat dari segi perasaan.
Menahan kemarahan
Menahan kebencian
Menahan kerinduan

Hanya senyuman meleret ditunjukkan
Tetapi didalam hati, dia sahaja yang tahu

JOM singgah GA Fuza
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

sal ya said...

Husben pernah ckp kalau dua mati dulu sy mst survive sbb sy lbh kuat berbanding dia. Emotionally.

RDZ Z said...

Senyuman palsu tu tak kot..normally we re trying not to make others stress even kat dalam hati macam-macam ada. kan Misred..

- AZIE - said...

betul..setuju sgt..

Nad MamaZN said...

ada yg kuat dan ada yg lemah...
bergantung pada kekuatan diri seseorang nak hadapi sesuatu dugaan

siti alfakhishah aman said...

kite pon kuat jugak.. kuat nangis..

Mummydearie said...

Setuju! Kita memang kuat beremosi tapi memang cukup pandai menyembunyikan emosi begini. Secara emosinya memang kitalah yang lagi kuat.

QasehnyaRania said...

ya setuju

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno