April 23, 2014

MEMUJUK BOYFRIEND MERAJUK

Assalamualaikum.....

Mood nak keluar kerja terganggu sikit pagi ini. Semalam petang waktu kat pejabat, boyfriend saya Iman call. Sedih saja suaranya, " Iman nak mama. Baliklah sekarang." Katanya. Bila dengar sedih saja suara dia, terus rasa nak balik rumah je semalam. Kalaulah saya bos memang saya balik terus agaknya. Iman tak pernah buat macam tu.

we heart it

we heart it

Balik pejabat semalam, mak saya ceritalah, Iman merajuk. Nak mama, katanya. Tak nak makan tak nak main, dia diam je. Lama mak saya pujuk-pujuk barulah Iman nak makan dan main balik.

So semalam, balik pejabat lepas maghrib tak buat apa-apa dah. Saya duduk melayan Iman saja. Main-main, cuddle-cuddle.





Ending story ni, saya tak masak dinner, ajak ketiga-tiga boyfriends saya makan Burger Bakar Abang Burn konon nak pujuk manja si Iman la.





Ni saya punya. Dia orang makan meatball set dan yang sosej tu. Tak nampak gaya memujuk Iman kan? Macam nak memujuk diri sendiri je. Heheee....


25 comments:

el said...

tudia haihhhh thorrrbaek burger..hehehe
sekali sekala anak2 nak bermanja lebih ngan mak dia...

Nurzakiah Hanum said...

tomei2
singgah rabu

Ahmad Zaki said...

Dia rindu la tu. =)

ZH Blogger

Ahmad Zaki said...

Dia rindu la tu. =)

ZH Blogger

Anizz Annisa said...

sedap nampaknyee burger tu kak..huhuhu..

MY@R said...

wah..nie betul punya makan nie..hehehe..ikhlas dari www.tepakku.com

eintan nurfuzie said...

ala.. ciannya dia...

babYpose said...

Mungkin Iman rasa secure dengan mama, lebih memahami iman, , tak dapat dia nak express lagi. high burger mama tu:)

Asha Lya said...

Besar ya boleh habis ke tu sis

Knor said...

nak bermanja..lah tu..

wow sedapnya burger..

p/s koleksi piring hitam tu en suami dgn ipar duai punya..saje2 selongkar..ingatkn harta..ke apa ke..?

nasa mulia said...

rasa2 ada tak mulut yang boleh ngap burger cam tu dr atas ke bawah?...hehehhe

QasehnyaRania said...

hihi
tinggi benornya pon burger tu..

Fuza Musa said...

Amboi...gedabak burger tu..hehe

Jom join GA Fuza

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Nick Nashram said...

nak bermanja dengan mama dia la tu..kalau merajuk dapat makan kat luar nanti..huhu

Cho Zila said...

ha.. ha.. betoiler macam pujuk diri sendirijer...kenapa sebenarnyer iamntu...

:: idzwa :: said...

amboiiii meleleh!!!

Cik Yaya said...

alolo..majok ye dia..manje betul..sian dia rindu mama dia..

Cikgu Norazimah said...

hahaa..mmg best la pujuk mcm ni ! heheh

Kesuma Angsana said...

tu dia , baik punya pujuk tu hehehe

Diana Rashid said...

anak manja ni..saya suka kalau anak lelaki manja dengan ibu dia,nampak sweet je..kan??

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Fuyooo tingginya akak.. terbaik la.. =D

Akif Imtiyaz said...

Hehehe pukukan menjadi la nie ,,

Mummydearie said...

Kira macam 2 dalam 1 lah tu, Msred. Memujuk anak yang merajuk dan perut yang lapar :)

nana kimie said...

ololo..manja mama ni...^^ adeh sedapnya tengok beger tu kak :'(

Bitt (double IS) said...

mmemujuk jugak la tu..lepas2 tu la kan ehehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno