April 04, 2014

GELAK SAHAJA, JANGAN IKUT

Assalamualaikum.....





Budak-budak jangan buat macam ini. Makbapak pun jangan nak ugut-ugut anak. Nabi Muhammad tak buat macam ni.
posted from Bloggeroid

13 comments:

Cikgu Norazimah said...

ibubapa adalah pengaruh terbesar anak2..

dilakhir said...

yup betul tu kak.. banyak cara lagi yang boleh mengajar anak..

Azlealee Bashir said...

ini lah padah kalau selalu ugut anak..

cik chenta said...

nice entry ;) !! btw sy menjual beg berjenama seperti gucci,coach,prada dan banyak lagi yang high quality dgn harga mampu milik !!!! cepat krn ia terhad !
jom terjah http://medicalchenta.blogspot.com/2014/04/nak-handbag-berjenama-high-quality.html

Cik Puan said...

banyak cara kalau nak didik anak kan kak..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

anak beliau tu cm mntak kaki saiz 10 je... hahaha

Nad MamaZN said...

pengajarab buat kita semua sbg parents

Farrah MF said...

Pusing kepala dpt anak begini,...

Nurfaezah Abdullah said...

ouch! hehehe.

munirah rahman said...

haha.. ganas kalu mcm ni..

Mummydearie said...

Oh, kasar dan ganasnya anak-anak zaman sekarang. Tak boleh main ugut-ugut. Tak pasal-pasal nanti makbapak pulak yang teruk kena ugut.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red,,

Aiyooo...bahaya kalo jadi ikutan..

QasehnyaRania said...

mcm mcm

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno