April 17, 2014

GAMBAR BABY

Assalamualaikum....
















anak sape hover ni? .... hahaaa...



42 comments:

eyqa yushaiza said...

semua comeyyy..
yang last sekali memang hoverrr.
besar nanti mesti jadi fashionista :D

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi:)

cheqna said...

comelnya Ya Allah..yang keringkan kuku tu memang hover la..hahahaha

Farrah MF said...

Geramnya tengok! Rasa nak cubit2 pipi bambam tu.

Azura Aziz said...

comeyyyy..

:: idzwa :: said...

haaaa comel gilerrr..

Akak Adek said...

ala, comelnyerrrrr ^____^

sejuk & tenang hati tgk baby2 ni. cute sgt..!

Cik Ecah said...

tgk semua gambar tetiber teringinn nak lg hahaha ;)tp twins plak berangan jer laaa kiter huhu...

Anizz Annisa said...

yg last tu hover sikit la..hehehhe...

Sally Yatiey said...

Comel! ;D

Kesuma Angsana said...

alolo... comel2 sgt semua baby ni !

Cik Puan said...

alahaiiiii...comeiii nyee...nak cubit2 je baby sume tu..

el said...

comey2 belako
ni lau tgh preggy tatap lama2 boleh jadi penangan kat baby dlm perut hehe

Acik Erna said...

ya allah..Subhanallah..comel2 nya..geram je..dapat tengok tak dapat pegang..

Acik Erna said...

ya allah..Subhanallah..comel2 nya..geram je..dapat tengok tak dapat pegang..

ecah khalili said...

yg last tu rasa nak cubit2 jer..hehe..comeiii..

Rinna said...

so cute..sejuk mata memandangnya

MAY said...

kakak,comel sgt..ehem..ada dalam perut ke tengok baby comel2 ni..hihi

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semua comeyyyyy.. =D

Amanda Suria said...

comeynyaaaaaa.......nasib lom kawen lagi sekali..kalau x sure dah update cenggini

Sis Vee said...

teringin juga nak dapat anak kemabr ... comel jer .

Nurul said...

Comeyyy sgt semuanya... ^__^

tifa anvar said...

subhanaAllah comelnya ank2 ni semua

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Ms Red..

HIHI...kalo dah bby..mesti kiut2 rase nk geget2 jer..
tp yg penting, BAU baby tu..ya allah.. indahnya!

Haryati Faizal said...

Sukanya tgk bb girl... nk jugakla...

Cik Itah@RRP said...

salam..soo comelll :)

Mummydearie said...

Alolo, comelnya... geram nak cubit-cubit rasanya. Sesekali tengok gambar baby, memang tetiba menyerlah keinginan. Hehehe.

siti alfakhishah aman said...

suka tengok baby mata bulat.. cair..

sudipVSsenduk said...

betul betul betul

aizamia3 said...

comel2 belaka.. geram menengoknya.. + tetiba rasa macam nak ada baby lagi.. hahaha..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. melting sheila tengok gambar2 baby ni ~~~

Aisyah Az said...

muehehe.. anak sapa lah tu yg over,ngee geram tgk baby2. comel yang amat !

Dhia Dirham said...

hahaha... gambar last memang hover!

fuza said...

yang kembar dalam tovel bentuk luv tu owsem

shahida rahim said...

so cute la..anak sape la ni..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

comey nye pic baby2 ni... ni yg wt xsabar nk kawen ni.. hehehe

mirza syazwina said...

maigodd!!
kenapa la cute sngt aihh..
gebu-gebu semuanya!mata lawa-lawa cantek-cantikk..geramnya miza tengok baby niiiiiii...hehee..telebih pulak dah :p

Wafi Remli said...

Bau bayi best

Eellee Nana said...

ya allah, comei2 semuanya

Norhasniza Khalid said...

anak-anak adalah pelengkap kehidupan.. comel mereka ni kan..

Cikgu Norazimah said...

alolo..comey nyer ! tak sbar nk preggy lagi, best ada anak sendiri, leh buat suka hati kita kat dia ! hehe

QasehnyaRania said...

semuanya comel2
geram je tengok :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno