April 03, 2014

FM LEGOLAND DAN MASK SHISEIDO DARI BLOGGER

Assalamualaikum....

we heart it


Last week, gift dari Mama Maszull sebab tersenarai top commentator di blog Mama Maszull. Seronok sangat sebab dapat FM dari Legoland. Tak dapat pergi Legoland, dapat FM pun seronok jugak. Selain itu dapat Mask dari Shiseido. Teruja juga sebab saya tak pernah pakai mask. Ni kira first time lah nak try pakai mask. Hhehee...



alhamdulillah rezeki...

Thanks yea Mama, suka sangat dengan FM Legoland dan mask dari mama tu. Thanks juga sebab Mama pun selalu singgah blog saya. Semuga Mama sekeluarga dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam perlindungan Allah.


15 comments:

Sue Bee said...

murah rezeki MRC..tahniah!!

Nurzakiah Hanum said...

best kan
anum pun dapat
suka2

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila pun dapat daripada mama maszull. hehee shiseido tu dah banyak kat rumah sheila. buat stok. hehehe pakainya sebulan sekali. malas nak menahan sakit mencengkam bila nak tarik blackhead tu. hihihiii alhamdullilah. rezeki kak.. singgah menabung libresse~~~

ros_reeza said...

tahniah kak :)

Farah Waheda Wahid said...

adeh akak dah buat review dah, iolss tak sempat lagi... hu hu hu... congrats kak...

Cik Puan said...

Tahniah...rezeki akak tuuu....

:: idzwa :: said...

wahhh best nyer :)

Hafiza AizZawa said...

tahniah kak.. best la dpt FM tu..

Sherry said...

Legoland belum go, still saving..

Anizz Annisa said...

wah..rezki lagi.. tahniah.. :)

Aisyah Az said...

tahniah akak..
mask seisedo tu memang best tauu

Asha Lya said...

wahh murah rezki tahniah sis

Mummydearie said...

Tahniah. Murah rezeki Msred. Saya tak pernah pulak masuk jenguk blog tu. Nak tengok-tengok nanti. Menambah tempat nak meroyan lagi :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms RED..
aLhamdulillah.. rezeki :)
cantik FM tu

QasehnyaRania said...

tahniah miss red :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno