April 30, 2014

CPUV : WHISPER MESH COTTON

Assalamualaikum...

Setelah lama tak merasa, April ni merasalah satu CPUV dari Mr Nuffnang. Alhamdulillah, daripada tak ada langsung. Syukur.







Thanks Mr Nuffnang dan Whisper untuk CPUV ni. Kebetulan pulak, ini memang my favorite. Ada dua favorite, Whisper salah satu. Tentu happy kalau dapat CPUV dari favorite brand kita kan. Hiks...



So, sesiapa yang nak sangat jumpa Ms kupukupukecik atau Ms Yuyu Zulaikha, femes blogger tu, boleh lah klik Iklan Whisper tu yea.



29 comments:

Azura Aziz said...

Alhamdulilah, syukur ;)

MaMa MuRsYiD said...

Tahniah2.. Bestnyeee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alhamdulillah rezeki akak.. tahniah!! meh farah nak klik2..=D

nasa mulia said...

rezeki...alhamdulillah

Ayu azmir said...

tahniah3....

Cik Puan Rara said...

alamak,nk cek lah.sy dpt ke x.

Nurzakiah Hanum said...

TAHNIAH

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah murah rezeki. sheila singgah menabung whisper sini~~~

permatabiru said...

alhamdulillah dpt cpuv..nak juga..:(

Deqla Norumara said...

deqla pun dpt..hihi.. rezeki2..

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniahhhh!!

Azlealee Bashir said...

Tahniah Msred..

Akif Imtiyaz said...

aLHAMDULILLAH tAHNIAH ..
dONE kLIK2 SINI ..

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. kalau dah lekat CPUV tu ada la incomenye nnt..

RDZ Z said...

Alhamdulillah..tahniah ya..

babYpose said...

Alhamdulillah lagi semangatkan

babYpose said...

dah klik :)

Kesuma Angsana said...

wah tahniah rezeki tu !

SAMIQA ♥ said...

Seronoknya... Tahniah kak :)

~Nor Arena~ said...

sukanya... tahniah akak.. hehehe. sush ni nak dpt.. :)

Asha Lya said...

ada juga rezki masuk kan sis tahniah

el said...

alhamdulilahhhh rezeki uols
tahniahhh pasni leh lah banjer roti canai banjer 20 bungkus haha

Linda said...

alhamdulillah...saya pun suka whisper ni...selesa kan :p

nana kimie said...

alhamdulillah...tahniah akak!:)

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

Affy Afiqah said...

alhamdulillah rezeki ni :)
klik3 sikit mihmih

Mummydearie said...

Alhamdulillah. Tahniah, Msred. Rezeki anak-anak tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red...

alhamdulillah..tahniah... :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.tahniah :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno