April 01, 2014

AKHIRNYA, DALAM GENGGAMAN

Assalamualaikum.....


Last Sunday, lepas balik dari PD, dating dengan Ms Sally. Tak adalah dating sangat sebab ada orang ketiga. Heheee.... Plan nak jumpa time lunch dan boleh lunch sekali. Tapi disebabkan percutian tiba-tiba di PD, kenalah tunda 3 jam. Jumpa di SACC.

Dah 2 minggu dah menunggu this something dari Ms Sally. Ms Sally tolong belikan untuk saya. Saya nak cari sendiri memang malas lah. Dah teruja nak pegang. Akhirnya dapat juga CD Single terbaru CNBlue, Can't Stop. Tapi Ms Sally bagi ekstra. Ada poster, button.



Other than that, Ms Sally bagi biz card [ke blogger card?] dan juga gambar Friendship ni. Sooo sweet la Sally!! Suka sangat!! Hope this unplanned friendship never end.

Ada 6 lagu dalam CD ini, ada banyak gambar mamat-mamat ni semua. Keenam-enam lagu sudah selamat di download ke dalam Ipad, senang dibawa ke mana-mana termasuk ke office. Favorite song, Can't Stop dan Diamond Girl.



Ms Sally, thanks again. Appreciate it. Semuga dimurahkan rezeki dapat beli kereta cepat dan sentiasa dalam lindungan Allah. Hugs!!



Note : Apa persamaan Yong Hwa dan Mr Hasben? Hmmmm....
Note : Saya tak mengaku peminat tegar Yong Hwa, sekian.

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA

MY@R said...

boleh geng dengan adik TPK nie..sebab minat sangat dengan cerita n lagu korea nie..ikhlas dari www.tepakku.com

Asha Lya said...

sis peminat cnblue gak ya plak

Rai Ourkizuna said...

kak red peminat kpop yg agak tegar kan.. selalu tengok akak update pasal kpop drama etc.. hihi

:: idzwa :: said...

amin!

Bitt (double IS) said...

hi...peminat tegar yong hwa :)

Wafi Remli said...

Ooo, peminat korea gak ni

Sally Samsaiman said...

kak oii..Button batch tu sally yg bagi tau..tu hadiah GA yg lepas..ada baki..hahaha...

Aminnn utk part kereta! lalala~

Hehehe..hopefully kak, this friendship will never ends! :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, wahh baik gila sally bagi extra semua. adoii bestnya. singgah menabung ford sini~~~

Sally Yatiey said...

Bestnya.. ;D

Anizz Annisa said...

akak minat cnblue?? same la tp anis xberapa hafal muka dieorang.. tau lagu pun bese2 je..huhu.. hope ur frenship never end.. :D

Iela Fazielah said...

untungnyer....

Anisyamir Leejo said...

wah best nya.. saya pun peminat tegar CN BLUE tapi tak berkesempatan lagi nak ada menda alah tu.. huhu :)

Mummydearie said...

Peminat sungguh ni. Saya setakat drama Korea aje, penyanyi takdalah minat pun. Sekarang rasanya ramai blogger yang ada biz card. Ohsem sungguh!

Nurul said...

Bestnya... nrl dengar2 lagu CNBlue... terminat jgklah... ^__*

QasehnyaRania said...

wah curlass gi dating amik.cd lagu ye

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno