March 20, 2014

YOU ALLS MENANG SOALAN TEKA GAMBAR

Assalamualaikum....

Last weekend, sibuk bawak baju dobi ebab takut nak basuh kat rumah. Takut air tak cukup. Teruk juga masalah air kat rumah saya. Kata catu air selang 2 hari, tapi kadang-kadang ada sehari saja ada air, lepas tu tak ada. Kalau basuh kat rumah takut air habis air pulak. So, bertabahlah lepak di dobi DIY.


Dientry ini ada suruh teka saya sedang buat apa. Ada jugak yang cuba jawab, dan kebanyakannya jawab betul. Hheheee... habis, dah nampak duit syiling kan? 

Ada yang teka betul, tapi tak ikut syarat saya. Saya ingin berlaku adil dengan mereka yang jawab dan ikut syarat saya. Saya minta maaf pada yang jawab betul, tapi tak ikut syarat.








Pada yang tersenarai di atas, sila PM saya details anda. Nama, alamat, no telefon di 

https://www.facebook.com/msredcheesecake


Thanks yea you alls yang sudi melayan soalan saya. Heheee...


25 comments:

Ann said...

terlepas pulak part teka ni...hehhe

thniah pd yg menang...

Nurzakiah Hanum said...

wow

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah buat mereka..=D

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Eh2..nama Yana tersenarai. Hehehe...
Alhamdulillah, nanti Yana PM kat FB.

Thanks msred ♥

el said...

alamak x tau ada contest teka dan menang..uols dpt adiah ape ek..n ape kt dlm tu ek

:: idzwa :: said...

tahniah pemenang :)

Akif Imtiyaz said...

TAHNIAH PADA YG MENANG

Anizz Annisa said...

ehh name kite la kak..hee..thanx.. secepat kilat pm akak.. :)

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Asha Lya said...

tahniah mereka :)

sYiRa LoKMaN said...

tahniah :)

Mummydearie said...

Tahniah pada mereka yang meneka dengan betul.

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada yang menang... he hehe...

aizamia3 said...

tahniah buat pemenang.. ;)

lieyalatif said...

wahh seronok la sape yg tekene tekaan tu...mesti tak sabar nak dpt adiah tu kan...

murah rezeki msred sbb anjur contest teka2 gini...

acik idah said...

Hehehe.. best jugak kan.. teka2 pun dah dapat hadiah... baik hati sungguh tuan empunya belog inie.. :D

Haryati Faizal said...

tahniah...

Dhia Dirham said...

tahniah pada yang berjaya (:

Cik Puan said...

alahhh...tak sempat nak join teka teki tu..

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah pd yg mnang..bru nak teka :P

RDZ Z said...

salah...nway tahniah pada pemenang...

Linda said...

Camner lah saya boleh terlepas teka teki ni...huk huk

shaFazie said...

tahniah pada pemenang..bestnya

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..

oho.terlepas pula nk mencuba..
tak mengapa..tahniah buat yg terpilih..

sama lah kat sini.. catuan air 2 hari sekali..

shasha yacob said...

wahhh tahniha utk u'olls yang menang hee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno