March 05, 2014

TOP COMMENTATOR FEBUARI 2014

Assalamualaikum....






Screen shot ini diambil pada 1 March 2014. Semua fahamlah rasanya kan. Seronok ok melayan rakan-rakan maya kat blog saya ni. Ada yang serious bila komen, ada yang melawak. Ada yang mendoakan ada yang beri semangat. Setakat ini alhamdulillah, tak ada komen-komen tak puas hati ke atau marahkan saya. Harap-harap tak adalah yang berkecil hati selama singgah di sini. Kalau ada, tak ada niat saya nak kecilkan hati sesiapa. Minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki. Komen you alls amat saya hargai.





Alhamdulillah rezeki lebih, bulan lepas saya berpeluang menunjukkan rasa penghargaan pada yang setia tinggalkan komen sepanjang bulan Januari 2014. Ada sedikit rezeki yang dapat saya kongsikan dengan beliau. Bulan ini pun saya dapat kongsi sedikit dengan yang setia tinggalkan komen di sini.

Hajat di hati nak share dengan 10 yang tersenarai, tapi belum kesampaian lagi. InsyaAllah, akan usahakan. Buat masa ini saya pilih seorang sahaja dulu. 

Cik Nurzakiah Hanum, PM details kat FB Page saya ok.

Pada rakan-rakan yang tak tersenarai, silent reader, terima kasih jugak sebab sudi datang memeriahkan rumah saya yang sunyi ni. Hugs!!


31 comments:

Cik Puan Fadli said...

ada gak silent reader yee..hik!hik!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, wahh bestnya ramai top komentator. taniah anum, murah rezeki kamu ~~~

Nurzakiah Hanum said...

horeyyyyyyy
x sangka.. hehe

YaNg AyEsHa said...

bestnya..nak jadi top komentar jugak lah pasni..hihi

syawalsimpsons said...

alhamdulillah murah rezeki

wafacw said...

hebat betul dorang ni... amat kagum dengan kesungguhan dan support dorang... tahniah...

Saya pon nak cuba jadi salah seorang top komentator msred :D di masa akan datang :D

Shark Kay said...

mmg best bila ada pembaca setia nie.
mmg kena selalu hargai setiap bulan.

Asha Lya said...

ehhh ada juga terselit nama kita kat situ..tq sis..tahniah semua

babYpose said...

Wah bestnya, share la macam mana track top commentator tu sebab dulu dah letak widget tapi tak jalan. Thanks msred :)

MizzTina said...

dh jarang komen kt blog akak.. sempat bc je, tp xsempat nk tinggal komen..

Sally Samsaiman said...

kita tade..kita tade...sedih sedih!

Mar Mansor said...

tahniah..tahniah..

Kenit Cinonet said...

tahniah yang berjaya :)

ZazaMyMoon said...

congrats to nominee teruskan komen di blog Kak msred yer..=)

Amanda Suria said...

SA pun dah umumkan tadi...next month if pemenang yang sama kena buat cabutan undi...hehehee

Sue Bee said...

tahniah kat top komentator, Anum..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahiniah buat Top komentar .. ^^

permatabiru said...

tahniah..utk merka..

Zara Nurhaidah said...

WEWEEE ! tahniah semua ! ^^

Azlealee Bashir said...

Tahniah yang berjaya..

Cho Zila said...

gituler menghargai pembaca yerk... akakpun buat masa sekarang ni komen diterima okler takder yang teruk2...

Anizz Annisa said...

wah.. tahniah.. :)

Mummydearie said...

Eh, ada terselit juga nama ya! Tak perasan pun selama ni. Rasa macam baru aje berkenalan dengan Msred ni. Kadang tu bila datang berkunjung, baca sekali harung dan komen pun sekali harung. Lelaju baca, lelaju aje menaip tapi takdalah main skip2 sampai sendiri pun tak tahu komen tentang apa :) Thanks, Msred. Takde hadiah pun takpa yang penting hati happy datang sini :)

el said...

alahhhh xde dlm list
nak majuk 18bulan hahahaha kbai
pas ni nak laju2 komen ekeke

ros_reeza said...

tahniah untuk Anum :)

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh listed jugak kat situ..heeh..seronott walaupun selalu tenggelam timbul..hehee

Miss Boo said...

tahniah... :)

Aisyaaa said...

Balas kunjungan dan follow sini. Weee~ xD

QasehnyaRania said...

tahniah buat kesemuanya.
ok je msred.hihi

Pha Is said...

tahniah buat yg tersenarai..

shasha yacob said...

wah taksangka pulak tersenarai. hehehe hajat nak buat lawak kat komen. ceh, lawak ke hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno