March 03, 2014

THANKS TO MS SALLY

Assalamualaikum....

Last two week, kat InstaGram, Cik Sally kita message kat kakak dia ni. Katanya ada something untuk saya dari Vietnam. Eksaited punya pasal, gelojoh je saya email details kat Sally, tak perasan alamat rumah saya tak tulis poskod. Buat malu je. Tapi tak adalah malu sangat.


Thanks yea Sally. Time pergi holiday, masih ingat kat akak ko ni. Mana tak ingat, kalau akak asik mintak souvenir kat Sally je, ye tak? Hehheee....




19 comments:

ros_reeza said...

bestnya dapat hadiah :)

Cik Puan Fadli said...

wahh..dpt souvenir dr vietnam ye ;) besnyaaaa..

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki.

Rasp said...

alhamdulillah....rezki tu namanya...

ain syafieqa said...

alhamdulillah..bestnye ada orang ingat kan..hehe

Nurzakiah Hanum said...

rezeki

:: Mrs.Eady :: said...

wahh..

Dzureen Darwis said...

Assalamualaikum :) Hai lama saya tak singgah sini, anyway untung lah dapat souvenir kan kan? Hehehe

syawalsimpsons said...

alhamdulillah ada yang ingat kan

Mar Mansor said...

best dapat hadiah kan

Farah Waheda Wahid said...

sally ni memang bagus, dah hantar borang jadi bakal menantu saya dah ni kak...wakakaka...

Sally Yatiey said...

Best2 ;D

Nurul Farahizzati said...

wah.. untungnya dapat rezeki dari vietnam.. ALhamdulillah :)

shura shushi said...

wah untunglah :))

Sally Samsaiman said...

amboi...promote bakal menantu nmpk..? hahaha :D

Sally Samsaiman said...

dah sampai ke belum kak..? sally hntr hari jumaat :)

acik idah said...

Untungg larrr badannn! :D

QasehnyaRania said...

rezeki kan

Mummydearie said...

Untungnya Msred ada aje orang ingat nak bagi souvenirslah, memang GAlah. Seronokkan bila berblogging macam ni. Dapat ramai kenalan baru.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno