March 15, 2014

TEKA BETUL DAPAT HADIAH

  Assalamualaikum.....

Happy weekend peeps.

Syukur Alhamdulillah pagi ini tengok jerebu dah berkurangan sangat. Semalam hujan, walaupun sekejap sahaja, mampu mengurangkan jerebu teruk semalam. 

Project weekend ni, selain daripada rutin biasa basuh baju [walaupun tak ada air], lipat baju, jadi cikgu/ustazah anak-anak, kemas rumah, saya nak try habiskan baca buku yang saya baru beli last week. This is the first time I read John Green's yang orang kata best sangat tu. Nak juga tahu kenapa buku-buku John Green ni popular.



Mampu ke tak saya habiskan, just wait and see. Sambil tunggu rutin weekend selesai, saya baca buku ini.

Cuba teka saya sedang buat apa atau kat mana ketika gambar buku ini diambil? 

Sape dapat teka dengan tepat, saya kasi something. Kalau ramai yang betul, mungkin saya pilih guna Mr Random. 

Cara nak jawab. Like FB Msredcheesecake kat sebelah atas kanan tu. PM saya jawapannya di FB Msredcheesecake tersebut. Jangan lupa tinggalkan url blog ok. Thanks.

Have fun you alls, and keep praying.



I blog with BE Write

17 comments:

Nurul Farahizzati Zakaria said...

PM laju-laju :D

Sally Samsaiman said...

Tgh basuh baju kat tempat self dobi..hahaha

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tgh basuh baju di kedai dobi mesin basuh layan diri.
Hahahaha...teka jer~

RDZ Z said...

next to the laptop...salam hujung minggu misred!!!

Dhia Dirham said...

wah siap berteka teka lagi nak try jawab la nanti hihihihi

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...multitasker woman kan?maybe tgh tggu laundry siap kot..hehe

Affy Afiqah said...

alamak tak keluar pula kak gambar yang first tu....

ika klik3 tabung akk...sorry lama tak singgah...ika busy sangat....semoga akk terus gigih berblogging....semoga dipermudahkan segala urusan :))

Sis Vee said...

saya klu dah menghadap laptop , x de masa nak membaca ... terbaiklah !

Aisya A. said...

nak kena jwb kat fb je ke? hehe..

tengah tunggu baju kt dobi layan diri sambil baca novel john green eh?

Norhasniza Khalid said...

mama singgah menabung malam

Wafi Remli said...

Gambar 1st mmg putih je ke?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. alhamdullilah. weekend haritu hujan. selesa sikit jerebu dah berkurangan... selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Asha Lya said...

mesti tgh tunggu kain siap kat dobi bawa duit syiling :)

MAY said...

saya beli majalah pa&ma bulan lepas kot..tak bace2 lagik!!!

shasha yacob said...

xdapet den nak teko laa. heee tengah kemas ruma kot heee

babYpose said...

Self service laundry :) ala tak buat fb babypose lagi, sat gi nak try buka laptop :)

Mummydearie said...

Saya pun tak pernah baca buku John Green ni. Saya ni buku BBW 2012 & 2013 belum habis lagi sampai sekarang. Baru selesai tiga buku. Duh, satu pun ambil dekat sebulan gak nak menghabiskannya. Lembab betul sekarang ni bila membaca.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno