March 19, 2014

TAK TAHU NAK BUAT MACAMANA

Assalamualaikum

Dah macam-macam cara guna dah. Tak boleh juga. Even button Add dekat dashbord tu pun dah try. Tak boleh juga. Macamana nak buat ni?



Cari tutorial pun macam tak jumpa saja. Ada tak yang tahu macamana nak buat?

 

29 comments:

Akif Imtiyaz said...

Salam Ms ..
Cuba tgk TUTORIAL dr MAMANIZA kat sini ..Lya guna cara ni menjadi tadi Cubalah ..
http://www.mamaniza.com/2014/03/cara-kedua-untuk-follow-blog.html

Akif Imtiyaz said...
This comment has been removed by the author.
mOoN said...

Dah try klik more option tu kat Join this site tak?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. blogspot memang ada masalah. takleh nak add orang mahupun bloglist rosak dan hilang. hehehe ada tutorial daripada mama niza. http://www.mamaniza.com/2014/03/cara-kedua-untuk-follow-blog.html

http://www.mamaniza.com/2014/03/untuk-follow-blog-sementara-google.html

Farah Waheda Wahid said...

wahai kakakku memang tengah tak boleh kak, blogspot problem...

Ann said...

blur jap..knp ni kak??

:: idzwa :: said...

sama la kene mcm nie...

Akif Imtiyaz said...

kalau kat blog DIA ada WIDGET FOLLOW kat atas tepi belah kanan atau kiri masih boleh follow lg ...Tp kalau takder WIDGET tu takleh FOLLOW la huhuhuhuhu...

Anizz Annisa said...

memg xboleh la kak.. anis pon ade msalah yg sme.. gune care mamaniza pon xleh jugak.. blogspot tgh ade problem kot..

Aziela said...

Blogspot memangg selalu problem dik

~MommyAqilMedina~ said...

Sementara je kot kak?ce try lagi sekali?

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Huaaaa....kenapa blogspot boleh problem nih???
Banyak plak error kat sana sini...

Haryati Faizal said...

awat jadi lagu tu??

syawalsimpsons said...

maaf la kak, saya pon tak dapat bantu,..nak bantu tapi tak tau

MAY said...

knp ni kak?mcm blur jap

Mummydearie said...

Yang ni lagi blur. Saya langsung tak tahu macamana nak follow orang. Baru baca semalam dalam blog kawan, siapa pulak dah lupa ...

Memang blogspot ada masalah ke sekarang ni?

el said...

skun blogspot ntah hape2 je..asik problem je..nak tgk dashboard pun kdg2 xboleh..rilek rilekkkkk
kejap je tu..nti oklah tu...haha

Hafiza AizZawa said...

sama la kak.. tengah mencari jln penyelesaian nie..huhu

aizamia3 said...

jadi yang macam ni ke..?

http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/2014/03/tak-boleh-follow.html

sebab saya pun ada masalah nak follow orang lain.. kena ikut step macam kat atas tu baru boleh follow..

Cik Puan Fadli said...

eh, mcm² mslh plak yee...sy punya ok jee...

mama amir said...

cepat2 la selesai masalah...macam-macam sekarang ek...

Petak Bunga said...

kita bolh lg folow kalau klk more option.

Cik Puan said...

memag blogspot ade problem skrang ne....huhuhu

Dhia Dirham said...

blogspot ada masalah sekarang ni

shasha yacob said...

xtau pula saya kalau dah macm nih heee maybe mamaniza ada buat tuto hari tu.

RDZ Z said...

Blogspot haywire sekarang ni...macam-macam amsalah ada..

Fuza Musa said...

Alamak..blurr jap

N.A.T said...

ini untuk follow blog yer? .. click more ...

Linda said...

samalah kita Msred...linda click more tu, kdg2 berjaya kdg2 tak

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno