March 03, 2014

TAK KENAL MAKA TAK BLOGWALKING

Asalamualaikum....

Klik untuk join. Sampai 10 pm malam ini ye.


http://www.bicaramakdara.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html


"Pada you alls yang sudi singgah blog saya, thanks yea. Nanti saya singgah kat rumah you alls pulak ok. Lepas tu datang lagi k.  Have fun while you alls here. Ini blog mama pada 3 hero yang kadang-kadang serius kadang-kadang mengong."

19 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Hai bw sini.. dari segmen mak dara..=D

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen kak...

Syuhada Baharudin said...

salam..

datang blogwalking dari segmen yang sama.
have a good day :)

http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

Nurzakiah Hanum said...

betul2

oPiE iSa said...

Ok, fine, nak join. :)

babYpose said...

Nak jugak :)

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen yer

adzairdawati makdara said...

Terima kasihhhhh kerana sudiii join segmen Mak dara ni.. semoga hubungan ukhwah kepada semua yang menyertai in dapat dieratkan insyaallah.. :)

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

Eellee Nana said...

salam perkenalan^^
selamat bersegmen
datang dari segmen yg sama

http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

sal ya said...

Dah lama jgk x bersegmen.

Aina said...

Salam...kak aina singgah sini dr blog mak dara:)

Sally Samsaiman said...

selamat berjalan-jalan ler nanti :D

acik idah said...

Selamat bersegmen... :D

QasehnyaRania said...

tak sempat nk join.
slamat bersegmen msred

Mummydearie said...

Saya rasa saya lagi mengong dan kuat meroyan kat blog berbanding Msred. Itu baru anak dua, kalau tiga, empat dan lima entah apalah nasib saya ni :)

~MommyAqilMedina~ said...

Interesting nya segmen ni..memang tak blogwalking tak cinta..hehee

Maszie Fatah said...

salam..

datang blogwalking dari segmen yang sama.
have a good day :)
http://maszie.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

Zara Nurhaidah said...

xkenal maka xblogwalking.. fuuuhhh.. meletop laa tajuk segmen ni.. hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno