March 03, 2014

SPECIAL EPISODE MY LOVE FROM THE STAR

  Assalamualaikum.....




Last week, habislah siri drama korea kesukaan saya, My Love Form The Star. Cerita ini saya suka sangat dan recommended. Hero Alien dah lah hensem. Heroin dia pulak pelakon berlagak tapi cute bila first time jatuh cinta dengan Alien handsome tu. Dua-dua first time jatuh cinta dua-dua nampak kiut bila tak tahu macamana nak bercinta. 


Saat dia orang menghabiskan masa bersama sebelum alien handsome nak balik ke planet dia. Sweet and sedih at the same time.



Time heroin kecoh nak propose kat alien handsome. Dia bagi thumb drive video dia propose je. Suruh alien handsome bawak balik planet dia.





Ending dia memang unthinkable oleh otak saya. Ending yang tak over macam seseparuh happy ending yang over melampau.

Disebabkan cerita ni popular sangat, pada awalnya episod siri ini ada 20 je. Tapi ditambah lagi satu, episod terakhir episod 21.

Ni ada pulak rumors kata nanti akan ada episod istimewa My Love From The Star. Kata directornya episod second ending. Maksudnya ada ending yang lain. Tak tahulah camana pulak second endingnya.








I blog with BE Write

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW MACAM BEST NIE

Iffah Afeefah said...

amboi kak

suke betul ye dengan cite ni
hosmet2 ifah pon ketagih

tp xdan2 nk tgk. tggu donlod jela cmni

Cik Puan Fadli said...

rajin betoi layan drama korea yee...

oPiE iSa said...

Alaaaaaa, sedih lah pre-ending dia. Dah lah sy tengok time saya pakai mask. Terpaksa tahan2 air mata.. Wuwuwuwuwu!

Anne Nurain said...

drama ni memang best! hehe..
special episod utk yang the beginning pun ada tp subtitle xdak pulak.. hihihi..

Eliss Mie said...

last2 baru layan citer ni.. awal2 x layan..hehehe

syawalsimpsons said...

tgk sekejap2 je citer ni

Masya said...

ala.. dah habis ker?? suka tgk cerita ni.. walaupun x mengikuti sgt.. tp mmg gelihati klu tgk heroin tu berlakon...

Kesuma Angsana said...

hehehe best ke, KA x follow citer ni !

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ada dua ending la cerita ini ya..

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...oh yer ke ada satu lg episodnya ke...:)

Haryati Faizal said...

oh...citer ni kot yg member sy dok tgk...

Mila Ahmad said...

peminat korea rupanyaaaa...:)

Sally Yatiey said...

Drama favourite ni! Harap2 ada special episod ni nanti ;D hee

Farah Waheda Wahid said...

kalau akak dah kata best tu mesti best cerita ni... baiklah saya akan ikut recommendation akak... *_^

eyqa yushaiza said...

special ending? eh ya x3?? :OO

diana said...

citer ni best la..lawak sangt..saya tengok mesti gelak dekah2 punya..

Rinna said...

pernah tgk sedutannya jer.. tak pernah layan plak.. :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

X sempat lah nak follow cerita ney...

Azlealee Bashir said...

macam best n romantik cerita ni..

Nurul Farahizzati said...

dah mcm cerita jepun pulak ada special ending.. hee :D

RDZ Z said...

Kita jarang tengok cerita korea ni..tapi suka pelakon dia orang coz handsome and cute..muka dia orang lebih kurag sama je...

sal ya said...

Pernah tgk 1 episod. Lps tu lupa dh nk tgk. Hehe...

Affy Afiqah said...

ahahahaha peminat tegar korean drama haaa ehehehehe :)

sorry kak lama tak singgah blog akk...busy dengan praktikal...apa pun ika doakan yang terbaik untuk akk sekeluarga...semoga terus gigih berblogging :)

Sis Vee said...

mmg best giler . saya tak miss tgk citer nih ...

Aisya 사구라 said...

baru tengok drama ni sampai ep 9... tapi memang best walaupun mula-mula tu tak nak tengok sebab tak logik pasal alien >.<

mummy_ayu said...

ooo..yer ker? bestnya....Ayu follow but baru sampai episdo 18..memang best
yg episod nie...21 kan? ada tak kat online yer..ee..tak sabarnya.

Mar Mansor said...

x pernah layan drama korea..huhu

Sally Samsaiman said...

sally tak tgk langsung cite ni...tak sempat -_-'

acik idah said...

Ada masa terluang okay jer layan criter2 camnie... :)

QasehnyaRania said...

kiranya ada dua ending la kan

Mummydearie said...

Tak dapat tengok cerita ni lagi walaupun dah habis, ya. Tengok online ajelah nanti. Semua pun dok promote suruh saya tengok drama ni. Best bangat, katanya.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno