March 31, 2014

PAGI ISNIN YANG MENCABAR

Assalamualaikum....

Monday again. Lepas cuti 4 hari, memang berat sajalah hati nak pergi office. Rasa nak spend the whole day dengan my beloved bed. Heheee..... Mood kerja tak nampak-nampak lagi.



Last week saya apply cuti hari Khamis dan Jumaat. Plan nak bawa boyfriends saya, Iffan, Ian, Iman berjalan-jalan, spend time sama-sama cuti sekolah ini. Tapi Iman demam pulak. Khamis dan Jumaat last week memang di rumah sajalah jaga Iman demam. Iman kalau demam memang tak dapat buat apa-apa. Nak berkepit saja. Cancel la plan nak berjalan.

Sabtu pulak Iman dah sihat, Alhamdulillah, tapi sebab saya dah penat menjaga Iman yang demam, rasa malas dah nak keluar pergi mana-mana. Lepak di rumah saja sambil melayan K Drama. 

Tapi, dah petang tiba-tiba ada orang ajak pergi bercuti. Apa lagi. Jomlah.

13 comments:

Farrah MF said...

Selamat mulakan minggu baru :) semoga semuanya berjalan lancar.

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi

Farah Waheda Wahid said...

wah bercuti ke mana tu?

wafacw said...

Welcome back... dapat cuti khas untuk jaga bf ye hari tu... :)
Ada hikmahnya tu... mana tau dapat ganjaran lebih besar kedepan nanti?.. :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. wahh bestnya duk rumah je, tapi kesian Iman demam. dah sembuh ke Iman? singgah menabung ford sini~~~

Anizz Annisa said...

amboii pegi bercuti kemane la tu eh..huhu

Sue Bee said...

selamat berhari Isnin MRC..mood Sb masih ke laut lagi ni..anak2 dah sekolah dah hari ni..automatiknya SB pon jadik supir

Rai Ourkizuna said...

selamat kembali bertugas kak red

Ija Rased said...

selamat bekerja dan bersemangat. :)

Fiza Rahman said...

Kalau dah lama cuti memang mood ke laut lah nak ke office.

acik idah said...

Holiday mood lagi ekk!.. hehehe... ermm idah pun rasa hari nie macam mandom jerr...

QasehnyaRania said...

petng ptg diajak pergi holiday ok j kan.
hihi.nak nak dgn mak pulak ye

Mummydearie said...

Bila dah cuti lama memang liat rasanya nak drag kakinya ke tempat kerja. Saya hari ni entah mengapa rasa macam nak minta cuti seminggu aje :(

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno