March 03, 2014

PAGI DI KOREA

Assalamualaikum.....


Have a good weekend? I love weekend sampai hati saya selalu berharap weekdays dua hari je dan weekend 5 hari. Over tak? Saya saja ke yang over macam ni?



Mukadimah terover.

Pagi tadi, sementara tunggu mama bersiap pulak, selepas menyiapkan Iffan dan Ian, inilah kerja si Ian.



Menurun dari mama dia. Papa dia stress je. Dia kata, " Family kita ni, sorang je suka korea dah cukup dah. Ni nak tambah lagi sorang," sambil geleng kepala. Saya pun geleng kepala.

- Posted using BlogPress from my iPad

10 comments:

Cik Puan Fadli said...

amek mud sblom g school yee syg..hik!hik!...

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi

sYiRa LoKMaN said...

assalamualaikum..selamat pagi isnin,maaf ye lama tak singgah sini..hehe

Nora Karim said...

hehehehe ibu borek anak rintik... hehehe

cheqna said...

korea...bestnya...

Anizz Annisa said...

wah.. layan korea jugak ye..bgus2.. ^_^

syawalsimpsons said...

kikikiki..mmg menurun yee

Sally Samsaiman said...

LOL...Can't stop kan..? hahaha

QasehnyaRania said...

hahaa.gelak dlu la msred..

Mummydearie said...

Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi, ya tak Msred? Kalau ada geng barulah best. Boleh borak-borak sambil ramal ending bila tengok drama Korea.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno