March 17, 2014

NGAKU JE LAH

Assalamualaikum....

Masih jauh lagi yang ditunggu-tunggu tu. Kena pujuk hati supaya bersabar menunggunya. InsyaAllah pasti berjumpa.



During lunch time tadi, bukan sebab diet tapi sebab malas nak turun beli makan, saya lunch biskut kering cicah milo saja. Sambil tu boring-boring layan Mr Google. Tiba-tiba tertaip benda ni pulak....



You alls pun mesti pernah buat kan? Saya tak adalah google nama sendiri, suka google nama blog je sambil perasan blogger femes ala-ala Cik Yuyu dan Cik Epal. Please dont hate me. Hheee.... Seronok apa sekali sekala layan benda ni sambil sengeh-sengeh.


35 comments:

ZazaMyMoon said...

ngakuuuu tapi tak selalu.. hehe

Fiza Rahman said...

Saya mengaku..haha..

Anizz Annisa said...

anis selalu jugak buat mcm tu..hee..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. ahha sekali sekali sheila cari gak nama sendiri. haha nak tengok camne ghupe orang searching something. kuikuiiii singgah sambil menabung sini kak ~~~

mama maman aka yana said...

haha... ada gak buat sesekali sekala.. melayan kehendak hati.. haha

shaFazie said...

aah kak..azie pun pernah buat kelakar lak hihi

Sally Samsaiman said...

Selalu je..sbb nk tgk post yg paling kuat kat Google..haha

FiZ said...

pernah juga buat.saja nak tengok naik apa bila taip nama sendiri.hehehe

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

Asha Lya said...

pernah juga buat ehehehe

Ayu Zan said...

betul betul betul kak. kadang2 google full name. hehe

Rai Ourkizuna said...

sesekali melayan perasan apa salahnya kan..

pernah gak search nama blog..haha

Normi Nieza said...

sure..:)

Nad MamaZN said...

bila teringat baru buat, klu x x buat la hihi..

apa yg sabar menunggu tu kak? huhu
klu brg dr saya, saya dah pos ari sabtu
harap dpt sampai cepat :)

Kesuma Angsana said...

hehehehe ..

misz sheyla said...

ngaku2....hahahaha ingt kite sorang je camni..

misz sheyla said...

ngaku2....hahahaha ingt kite sorang je camni..

Nurul said...

Pernah juga google blog sendiri... saje je... ^__^

Rinna said...

Pernah laa buat.. google blog sendiri..ahakss..

RDZ Z said...

Google nama blog selalu, tapi nama sendiri belum lagi..he..he

shasha yacob said...

baru je berhasrat nak google diri tadi, hahahaha

ain syafieqa said...

hehe..itu perkara normal

ain syafieqa said...

hehe..itu perkara normal

Dhia Dirham said...

hahaha ada la pernah buat..

ZalinZalina said...

Kadang-kadang memang sengaja... saja suka-suka nak tengok glemer ke tak kan Iza kan...hehe..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

pernah juga buat.. hehe..

Miss Ika said...

ika x pernah buat lagi huhuhu sbb sure x naik nama kat google tu sbbx famous :(

http://notamanjaku.blogspot.com/

Pha Is said...

yup.. pernah buat jugak.. google nama blog sbb nk tengok pencapaian seo macam mana..
dan google nama sendiri sbb nk tengok, kalau nnti orang ada buat background check nama saya, nk tengok apa yg keluar.. hehehe

wafacw said...

Hahahaha... saya? meme selalu buat ... bukan apa.. dengar cerita OTAI, dorang kata kena selalu check kat google... otai mana kata? hahahaa rahsia... :D

sal ya said...

haha... belum pernah cuba pun.

shasha yacob said...

singgah pagi :D

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh betul!selalu buat jugak..tapi tak pernah terfikir nak google nama sendiri..maluuu..hehee..google nama blog je..kikiki

el said...

lau working hours
mmg dok cari nama blog sndiri hahaha
mmg kuar kt gugel tu

Chot said...

muahaha...agaknya penah la buat..kot

Mummydearie said...

Kekadang, bila rasa diri ni famous amos. Muahaha ...

Biskut kering cicah milo, marbeles wo rasanya. Sesekali merasa, memang sedap.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno