March 04, 2014

MY LOVE FROM THE STAR ALTERNATE ENDING

Assalamualaikum....





Gambar dari My Love From The Star Alternate Ending special episode. Pendek saja episod nya. Ingat panjang.
















Nak tengok Clip nya kat sini, without Sub. Dont worry, boleh paham. Hehee...

My Love From The Star Alternate Ending







I blog with BE Write

16 comments:

Anizz Annisa said...

anis xdpt lg tgk crite nie sis..huhu.. skrg tgh fokus kat drama lets eat.. hehe.. suke tgk makanan2 korea nie..cntik2.. :)

Cik Anis said...

lama dh x tgk korea ni..hehehe

JaSSNaNi said...

hmmm rasa macam malas nak follow skrg citer korea.. sbb kalau tengok tu takjadi keje.. lepas tu emosi terganggu.. nangisss je.. sebab tengok citer sedey2.. hahahahaha..

>> saya dok puchong.. saja bawa anak2 ke extreme park tu.. sbb situ boleh main skateboard.. kat puchong takde..

Azlealee Bashir said...

Cantik-cantik gambar..

Nurzakiah Hanum said...

best kan ceta nie

FiZ said...

minggu ni ke last?tak tengok sangat cite ni.

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaii...romantiknyaa..fefeeling lovey dovey gitu...heehee

Farah Waheda Wahid said...

rajin betul akak melayan korea ni...

Dhia Dirham said...

bestnya!

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...sweetnya mereka...;)

Sya Nadia said...

xpnh tgk cerita ni..dah xminat nak tgk cerita korea..hehe

sal ya said...

dah lama tak layan cerita korea ni.

shasha yacob said...

saya xtgk yg dekat tv. saya nengok online. tunggu dia ending baru best tgk marathon. hehehe

Zara Nurhaidah said...

fuuhh.. koreann ni.. ^^

Mummydearie said...

Alah takda sub tu yang tak best. Feeling-feeling tak lengkap nanti walaupun boleh faham maklumlah peminatkan :) Satu episod pun belum lepas tengok Msred. Dah habis pun main kat TV. Nak tengok online pun tak sempat lagi. Nantilah bila mood meroyan tengok drama Korea datang, saya tengok habis-habisan sepanjang malam.

shasha yacob said...

xsabar nak tgk . tgh mood men download nih. heee :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno