March 11, 2014

MENANG LIP BALM CUTE DARI IKA

Assalamualaikum....

Last month saya join Giveaway Cik Ika, then bila diumumkan menang Lip Balm Orange, saya memang teruja sangatlah. Sebab Lip Balm dia cute sangat!!! 

Alhamdulillah.

Cute kan? Yang tengah tu.

Thanks Ika. Dah selamat sampai dah.

 LIP BALM
credit to notamanjaku.blogspot



27 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, taniah ya. murah rezeki akak. hehe comelnya! sheila singgah sambil klik tabung nuff akak ya ~~~

Kisah Si Dairy said...

lip balm ke tu..rasa nak makan...yummy..

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki kak, congrats...

babYpose said...

Comelnya, cupcake:))

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, congrats kak...Farah tumpang happy...

Anizz Annisa said...

lip balm ke tu?? comel sgtt..heheh..

mirza syazwina said...

comel gila lipbalm tu!
gerammnya tengok!nak2..hehee ;p
^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...comel jer...:)

p/s singgah n collect hadiahnya yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2014/03/pengomen-tegar-bulan-februari.html

Cik Anis said...

Cik Anis BW sini ^^

amal said...

tahniaaaah msred!

aaaaa comel sangat kalau dpt sayang nak gunaa hee

ZazaMyMoon said...

Ingatkan menang cup cake.. Cute giler..
Congrats sis..

ZalinZalina said...

Iza..penat kak ina telek..lip balm ke tu..he he..

Farrah MF said...

Ishhh, comel bebenor lip balmnya!
dtg sini jalan2 sambil isi duit tabung.

Wafi Remli said...

Tahniah. Tapi nak tanya, lip balm betul ke tu?

Sis Vee said...

lip balm design baru ... tahniah !

RDZ Z said...

Tahniah Misred..wah cute nya..ingatkan cupcake tadi..

Aisyaaa said...

Comeeeelll. Berkenan kitaaa. :3

ain syafieqa said...

Murah rezeki akak..cute lip balm tu

Asha Lya said...

comel yg amat mcm nak makan je :D

el said...

comel tu comel
tp jenuh nan nyental ngan jari kan
lau yg ada stick tu sng lah
tp comel sgt mcm boleh wat hiasan je hehe

Rinna said...

Tahniah menang.. cute

Zara Nurhaidah said...

mcm real cupcake laaa ^^

Norhasniza Khalid said...

comelnya........... geram tengok

Nurul said...

Tahniah, cute sangat lip balm tu... ^__^

sal ya said...

tahniah...

Sally Samsaiman said...

COMEL GILA KAK !

Eellee Nana said...

alhamdulillah, murah rezeki.. cantik lipbalm ni^^

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno