March 21, 2014

MAKAN PASTA CARA MELAYU

Assalamualaikum.....

Pergi Subang parade sebab nak ke MPH. Sekarang ini tengah ketagih nak beli buku. Ashik beli sahaja, bacanya 2 minggu satu buku. Entah bila baru dapat habiskan semua buku, dari BIG Bad Wolf lagi. Esok plan nak pergi Bookerville kat Putrajaya lagi. Geleng kepala my Dear Loved. Banyak aktivit menarik di Bookerville tu nanti termasuk untuk anak-anak.




Setelah lama mengidam nak makan pizza hut, barulah dapat merasa. Alhamdulillah. Thanks Loved. Order kat bebudah pasta apa ntah namanya, tak ingat. Menu 50% less untuk hari Khamis tu. Kelakar je tengok dia oarng makan camni. Pakai garfu lambat, kata Iffan.






Iffan punya left over. Suka hati je dia susun macam ni. Pas tu dia cakap..... " Mama, amek gambar ni. Lepas tu jangan lupa cakap ni Iffan yang buat." Suruh tulis dalam blog la tu. Macam-macam. Oleh sebab saya cinta bangat sama itu Iffan, saya turutkan saja.

18 comments:

syawalsimpsons said...

alahai sweetnya minta mama amik gamba ye..pandai irfan ni tau

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
pagi nie lambat singgah
baru lepas assembly

aizamia3 said...

kreatif dia + mama dia pun ada idea nak cite apa kat dalam blog.. ;)

aizamia3 said...

kreatif dia + mama dia pun ada idea nak cite apa kat dalam blog.. ;)

Sally Samsaiman said...

hehehe..amboi! sakan makan western haa

Nad MamaZN said...

kreatif iffan ;)

dalila said...

kreatif iffan :)

el said...

weols pun cuti sekolah ni nk bw lah budak2 tu g MPH
diorg mmg suka ngan buku2..ritu xterbli buku dinosour tuk hat si kecik..menangis manja dia..sian pulak..tgklah kut2 ada yg murah skit hahaha

left over tu mmg comel

Anne Nurain said...

comel je budak2 makan camtu kan? kalau orang dewasa yang buat dah kena pandangan peliks.. hehehe..

Sis Vee said...

saya juga pernah cuba mkn mee atau spagetti dgn cara tu ... mmg best .

Masya said...

hahaha sabo jelah iffan ni tau

misz sheyla said...

huhu anak2nye dah tau mommynye blogger tegar....huhu

mirza syazwina said...

hahaaa!
kiut je budak2 ni,
msti best melayan karenah anak2 ^_^

Gadis Chubby said...

cutee
GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP. Makeup lover? Join giveaway Ika. 3 ORANG dicari. salah seorang akan dpt 1 set makeup(UK & USA BRAND) not available in Malaysia. Meh cepat join. mybe rezeki anda. :D

http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/giveaway-i-love-makeup.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Ms Red..
kaki novel jg ye.. alhamdulillah.. minat membaca..
hihi..
cantik hasil seni kamu ni Iffan :)

shasha yacob said...

ikut sunnah katakan, makan guna tgn heee

ProfHariz said...

Okay. Semua orang melayu kena belajar macam ni.

Mummydearie said...

Pandainya Iffan buat leftover cam tu. Siap minta snap gambar nak masuk blog lagi. Clever, clever !

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno