March 07, 2014

LELAKI KE PEREMPUAN

Assalamualaikum....




Selalunya ini perangai lelaki ke perempuan?

Bukan nak provoke, santai petang sebelum weekend tercinta.


25 comments:

N.A.T said...

wsalam Msred ..
BW petang2 ni ...

Errmmm I guess...
lelaki?

Wafi Remli said...

Dua2 berkemungkinan. Kan manusia itu beraneka?

Rasp said...

tak kira jantina kot sis...
rasanya more to individu....

faizah muhammad said...

lelaki lah..ok sorry kaum lelaki.

Nurzakiah Hanum said...

selamat petang drop here
pagi tadi bz sangat

el said...

laki2 hahaha
ritu iols nak pi cameron pun laki iols tu dok pikiaq2 lagi adoiii hope dptlah pi hahaha seblm nak meletop ni kan

Daddy Ziyyad said...

saya rasa both gender, sama aja..:)

Azhafizah Md Nor said...

Lelaki tapi boleh juga individu sebab kdg² sikap lain² tak spesifik ke arah L or P :)

Zizie Zack said...

sex : male
XD
tapi, ada je perempuan mcm tu.. depends..

Fuza Musa said...

rasanya..both lelaki or perempuan ada kot macam ni

QasehnyaRania said...

individu itu sendiri

Nur A.Z said...

tu selalunya perempuan..huhuhu...

CikMai said...

lelaki kot. :P

shasha yacob said...

saya rasa, both. sebab byk dah nampak crita crita macm nih hehe

Aisyaaa said...

Tak pernah ada pengalaman lh pulak sis. -.-

Dhia Dirham said...

Lelaki.hasben dhia mcm ni la...grrrrrr.... tapi tak semua... salam hujung minggu!

babYpose said...

Lelaki, kalau dalam movie :))

Cik Puan said...

rase nye lelaki kut,...tapi tak sume...pompuan pon mcm tu jugak...hihihi

Pha Is said...

hhmm.. laki kot.. hehehe

Sya Nadia said...

errr...ntah....* xnk jwb boleh??hehe*

Eellee Nana said...

macam lelaki je..hehe

Sis Vee said...

lelaki lah ... mrk mmg simple . tapi bila dah buat keputusan , susah nak turn back !

wafacw said...

sounds macam lelaki... biasanya macam tu kat orang lelaki... :D

ZAR said...

Semua homo sapien(manusia)

Mummydearie said...

Rasanya macam biasa didengari di rumah. Suami sayalah tu... saya mmg jarang :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno