March 25, 2014

I MISS YOU

Assalamualaikum.....


Pagi ini mood tak berapa nak bersemangat nak pergi office. Ian Syamie demam, panas juga badan dia. Rasa nak cuti tapi tak boleh sebab dah apply cuti end of this week. Harap panas badan Ian kuranglah kejap lagi.

Source, we heart it.

Baru dua hari berlalu, dah rindu dah. I miss my weekend and my books. Berangan bila weekend dapat bersantai di rumah sambil baca novel saya. Yang di beli waktu Big Bad Wolf Feb 2014 hari itu pun belum dapat nak menghabiskannya. Weekend, I am waiting for you.


Oh ye. Sekarang ini sedang berlangsung Big Bad Wolf Mar 2014 di Mines Convec. Centre.


28 comments:

Masya said...

BANYAK BELI NOVEL.. MENARIK² PULAK TU TAJUKNYA..

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Cik Puan Fadli said...

speedy recovery Ian...

Sally Samsaiman said...

Semoga cepat sihat buat Ian...

dengar kata tak banyak buku kali ni kat BBW?

Asha Lya said...

byknya big bad wolf kat cna kan..dpt bli buku murah2

Farah Waheda Wahid said...

ok ai is jeles with the books...banyaknya...hu hu hu...

el said...

smoga ian cepat sembuh dan dpt spend cuti ngan uols together2 kan

syawalsimpsons said...

banyak tu buku kakak

~Nor Arena~ said...

akak suka membaca yer??? hehehhe sama la kite... ina suka novel cinta n for sure kene best.. hahahhaa. kalau x, baca lepas tu kelaut (xhbis)

Rinna said...

Wow byknya novel pending.. plan kayuh.. nanti abis laa bacanya tuh.. :)

:: idzwa :: said...

hari ni hari berkabung sedunia..

dgn ku pun takde mood..

Amanda Suria said...

SA esok last keja...pas tu cuti....nak habiskan masa ngan Dania....

Mar Mansor said...

banyaknye novel sekali beli..saya 1 novel pon mau 2 minggu baru dapat habiskan..

RDZ Z said...

Enjoy the day...Miss my book too..

Petak Bunga said...

masa nak membaca tu.
huh

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh banyaknya borong buku... lama sheila tak beli novel.. singgah sambil menabung sini ~~~

BUNDA a.k.a KN said...

Rajin baca novel...banyak tu..

Affy Afiqah said...

tak pergi2 lagi BBW 2014...busy kak ahahahha

~MommyAqilMedina~ said...

hAIH..teringin lah nak pergi BBW tu..nak baca buku2 n beli buku2 untuk anak..dia pon ada keinginan nak baca buku banyak2..

ros_reeza said...

Semoga Ian cepat sembuh.. hot chocolate! sedapnya la hai..

fazrulnoor said...

knp coklat tu Nampak terlalu mengiurkan

Lyaa Suriany said...

Best nya dpt borong novel byk2. kita kalau dh dpt novel, xjd dah keje lain.hehe

Sis Vee said...

the mines ker ... baru tau nih .

profhariz said...

Agak-agak berapa lama dapat habiskan novel tu? hehehe

munirah rahman said...

wah. novel3...

sHaRiNa eLyaNa said...

yummy coklat tuu

Pha Is said...

big bad wolf kat penang baru je habis kelmarin..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.dh sembuh kan
smga boyprens msred sntiasa berada dalam keadaan sihat walafiat aamiin

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno