March 26, 2014

HATIKU RASA SESUATU

Assalamualaikum.....

Dari pagi sampai kepetang di pejabat, tak ada mood nak buat kerja. Lambat je kerja bergerak. Badan kat sini,hati dah melayang-layang dah. 

-we heart it-

Yang buat tak sabar nak balik rumah, sebab last week dah apply cuti esok dan lusa. Saja nak spend time dengan boyfriends kat rumah. Tak ada plan lagi nak dating kat mana, nak buat apa? Tak kisah nak buat apa janji dengan my boyfriends. 

Hati saya rasa happy sangat tak sabar nak punch out. Next monday baru masuk kerja balik, insyaAllah. Pada ofice mate, sila teruskan perjuangan di pejabat sampai hari Jumaat ok. Have fun while waiting for 6 pm. Pada boyfriends saya, tunggu mama datang. Merepek?

Pada you alls yang tak bercuti, have fun waiting for Friday. Hehee....

Pada you alls yang bercuti juga, while you alls having fun, remember me. Hheee...







34 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam MSRed.

wah..jeles ai..
hehe.. have a great holidays with your boufriends :)

Nurzakiah Hanum said...

SABAR YA

Petak Bunga said...

Setiap hr tunggu friday

el said...

ok ok..take care and enjoy your holiday..hehe

MAY said...

cuti puas2 yer..sy x apply cuti..ank kecik g..

Cik Mun said...

seronoknye cuti..mun pun perlukan cuti niii

:: idzwa :: said...

nak cuti jugak..

Asha Lya said...

selamat bercuti sis..mesti mood nak kerja dah ke laut :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah bestnya... happy holiday dear.. =D

Farah Waheda Wahid said...

selamat bercuti kak, ingatkan rasa sesuatu apalah tadi...hik hik hik...

fazrulnoor said...

best lah dapat cuti

Dhia Dirham said...

selamat bercuti! (:

Anizz Annisa said...

have a great holiday sis.. :)

RDZ Z said...

Salam Khamis Misred..selamat bercuti ya!!!

~Nor Arena~ said...

selamat bercuti kak... :)

kocix! said...

hepy holiday kak ms!

acik idah said...

Selamat bercuti... huhu seronok nyer!.. ermm kemaner gerangan nyer tue? :D

Mar Mansor said...

selamat bercuti ye..

HeNRieTTa JoSe said...

Esok masih perlu kerja....

Nurul said...

Sama jg... nrl x sabar tunggu 5.30pm ni... jumpa buah hati semua kat rumah... ^__^
Enjoy ur holiday, ms red...

profhariz said...

Cepat2 bercuti lepas ni kena fokus kerja tau. hehehe

wafacw said...

hahaha happy weekends :D

ZAR said...

Pergi enjoy la.

Sally Samsaiman said...

untung la bercuti kan!

Pha Is said...

selamat bercuti.

munirah rahman said...

nak cuti jugak. huhu

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya sha tpksa tgu sbtu abis..bru ahad holiday..huhu

BUNDA said...

Ye lah...orang ada boyfriend...boleh lah dating..dating...he he..

Invisible Me said...

Selamat bekerja esok :)

Ninaa Hassan said...

slmt bercuti akak. cuti puas2 ya :)

QasehnyaRania said...

hri ni dah masuk keja la kan.
msred tenkiu singgah blog saya.walaupon sepi je.hihi.ni baru balik dr kg.pelan pelan kayuh melawat kawasan jajahan.

Mummydearie said...

Punyalah excitednya Msred nak bercuti hah sampai begitu banyak pesanan penaja. Saya yang punch out pukul 4.30 ptg tetiap hari ni pun rasa nak gila bila nak dekat tamat waktu pejabat :)

Wafi Remli said...

we <3 it ni laman social gak kan

Cikgu Norazimah said...

cuti lah perkara paling best ! heheeh

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno