March 06, 2014

DRAG MALAM SEMALAM

Assalamualaikum....

Semalam pergi Sunway Pyramid. Janji dengan adik, cakap we must  be there before nine. Janji dia pick up saya di rumah. Dari rumah ke Sunway Pyramid dalam 20 minit je. Tapi kena fikir jam jugak, nak cari parking lagi. 8.30 pm baru dia sampai. Hugging my boyfriends kecik yang nak kena tinggal, then kita orang geraklah.





Disebabkan sepanjang jalan saya bebel kat adik lelaki saya, siap ugut kalau lambat sampai orang tu tak nak entertain dah, saya suruh dia ganti balik kos saya, my bro bawak saya drag sepanjang jalan. Kecut perut saya sambil dalam hati istighfar banyak-banyak. 


Apa lu ingat ini Need For Speed [akan ditayangkan pertengahan March 2014] ke? Gua fobia dengan speed ni!!

Sampai tempat di tuju lagi 5 minit pukul 9 pm. Seb baik sempat. Kalau tak.....

Nantilah cerita kenapa saya nak sangat sampai Sunway Pyramid pukul 9 pm.

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2...

syawalsimpsons said...

LAma tak ke sunway piramid

Fiza Rahman said...

Tak sabar nak tau citer...hehe..

Mar Mansor said...

kecut perut..gugur jantung..semua rasa mesti ada..

Amanda Suria said...

kalau dah lambat macam tu la jadinya kan...

Amanda Suria said...

ni mesti dah lambat betul ni...SA teka...review filem eh?

Rai Ourkizuna said...

perghh.. drag kak? dah la depan sunway tu selalu jem kan..terbelit usus kalau saya..haha

faizah muhammad said...

ntahnye..nape nk cepat sgt sampai SP tu? cepat update..hehe

Azlealee Bashir said...

Bercinta kalau nak cari parking di sunway piramid..

Asha Lya said...

tak pernah lgi sampai sp ehehe..cptla update ehehehe

Fuza Musa said...

Done follow...
Done update into my bloglist :)

Aisyaaa said...

Bdak lelaki kak, memang mcm tu bila kena bebel. ><

N.A.T said...

ahahha .. me pun kalu dah janji ... sure hangin juga .. dah bagitau kut MESTI! .. nak juga ikut time melayu dia ... ishk!

hahahaha ... panas baran jadinya

shasha yacob said...

pasaii apaa tuu

Nurfaezah Abdullah said...

fae nak tgk Need for Speed nnti hehe

munirah rahman said...

nyum nyum nyum

QasehnyaRania said...

drag pon drag la jjni 5minut sblm jam 9 dh sampai.hihi

Mummydearie said...

Habis tu dah kakaknya membebel nak cepat, kenalah si adik bertindak cepat juga. Nasib baik sampai sebelum masa yang dijanjikan.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno