March 13, 2014

DOA UNTUK ANAK MENGHADAPI PEPERIKSAAN

Assalamualaikum....

Iffan hari ini start peperiksaan Sekolah Agama sampai Jumaat minggu depan. Saya memang berharap sangat Iffan dapat jawab dengan baik. Saya tak pandai sangat sekolah agama dulu, saya harap biarlah Iffan lagi pandai dari saya. Dia lelaki, nak jadi suami dan ayah pada keluarga dia nanti, ilmu kena cukup baru boleh jadi pemimpin keluarga yang baik.

Saya nak share Doa untuk Anak yang Menghadapi Peperiksaan. Semuga dipermudahkan Allah, insyaAllah.



Disarankan sebelum baca ambil wudhu dan mengadap kiblat sewaktu baca.


21 comments:

Budak Kampung said...

Iffan...selamat menjawab exam.ingt!! exam kerana DIA tau..smge dipermudahkan urusanNYA

Asha Lya said...

mudahan ifan dpt menjawab dgn tenang

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak.. thanks beri doa yang berguna ni.. sheila dulu pun tak dapat sekolah agama. hopefully anak akak berjaya dalam peperiksaan sekolah agamanya... sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Farah Waheda Wahid said...

boleh simpan untuk kegunaan masa akan datang, thanks kak for sharing...

acik idah said...

Bagus perkongsian nie.. untuk peringatan bersama... :)

Nurzakiah Hanum said...

GREAT SHARING

~MommyAqilMedina~ said...

Renungan bersama..thank you kak..Boleh diguna nanti bila Aqil exam nanti..

Normi Nieza said...

good sharing

Siti Nooryanawati Mohamed said...

All the best Iffan.
Nice sharing (^^,)

Azlealee Bashir said...

Semoga Iffan berjaya dalam peperiksaan nanti.

Norhasniza Khalid said...

amin, semoga anak-anak kita beroleh kejayaan hendaknya, amin..

diana said...

Semoga Iffan boleh jawab dengan tenang nanti..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

bagus perkongsian ini..

azizah :) said...

anak lelaki kan kak.. besar tanggungjawab dia nnti.. harap2 lulus dgn cemerlang..

Dhia Dirham said...

gudluck adik iffan!

RDZ Z said...

Semoga Iffan berjaya...doa ibu senang dimakbulkan..my mum selalu kata macam tu...

Fiza Rahman said...

Good luck utk iffan.

Hafiza AizZawa said...

amin.. semoga iffan dpt jawab soalan dengan tenang dan dpt keputusan yg cemerlang..

Nurul said...

tq for this sharing, ms red... Good luck tuk Iffan... ^__^

shasha yacob said...

nice sharing akak :) saya dah pun lepasan spm hehehe

sal ya said...

berkat doa mak2 ni kan...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno