March 05, 2014

BOOKERVILLE : PUTRAJAYA INTERNATIONAL BOOK FAIR 2014

Assalamualaikum....

Acara buku tahunan yang sangat menyeronokkan bakal diadakan bermula dari 19 hingga 23 Mac ini. Acara hebat yang mengujakan, PESTA BUKU ANTARABANGSA PUTRAJAYA ini dianjurkan oleh MPH Bookstores bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya. Diinspirasikan dari konsep taman tema, pengunjung pesta ini akan dibawa masuk ke dalam pekan buku untuk menerokai alam yang penuh kejaiban dipanggil BOOKERVILLE.






Selain penjualan buku-buku, ada banyak aktiviti menarik yang disediakan. Saya teruja bila nampak ada nama KIDZANIA sebagai salah satu penaja PESTA BUKU kali ini.

Untuk maklumat lanjut tentang aktiviti yang disediakan : MPH ONLINE


19 comments:

ZazaMyMoon said...

konsep pun mcm best je..
boleh pergi nanti..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum .. bestnya! lama sheila tak borong buku.... entah dapat pergi ke idok ~~~

Chekgu Azrine said...

bestnya kalau dapat terjah ni

Incik Zarif said...

nak kene pergi nih. harap banyak lagi buku2 kat sane. huhu

Nurzakiah Hanum said...

JOM SERBU

Asha Lya said...

pergi jgn tak pergi sis ehehe..lya jauh tak dpt nak pergi

HeNRieTTa JoSe said...

boleh pergi borong buku nie klu trun sana...

ct cucubi said...

mcm best jer.. mcm best je.. =)

Sis Vee said...

wah ! menarik nih . jgn lupa bawa kamera . byk yg menarik nih ...

faizah muhammad said...

looking forward..jumpa di sanaaa :)

Zara Nurhaidah said...

bila bca entry ni.. bru zara notice, dah lama Zara xda pegi kedai buku.. apatah lagii book fair mcm ni.. huhu

Cho Zila said...

boleh pergini... dekatjer...

Mummydearie said...

Dah lama tak pergi bookfair. Kalau nak beli buku pun main kirim orang aje :) Kena take note ni. Mana tau masa tu berlegar-legar kat Putrajaya, bolehlah singgah.

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnyaa kalau dapat pergi sini sebab sekarang ni tengah nak banyakkan buku kanak2..hihi

Aisyaaa said...

Seronok nii kalau dapatt pergii. xD

QasehnyaRania said...

konsep tu mcm menarik je

Pha Is said...

mntang2 baucer buku dah dapat, bercambah book fair..

shasha yacob said...

malangnya, bukan dekat tepat saya, huhu

Ann said...

Ann dh marked calender dah..macam menarik je ni

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno