March 10, 2014

BILA TENGOK DRAMA KOREA

Assalamualaikum.....

Macamnilah saya kalau sedang payan drama korea. Penyakit.




- Posted using BlogPress from my iPad

13 comments:

Sis Vee said...

saya layan drama korea juga . bkn sekadar kat astro , kat tv 9 , 8tv ... semua jln ... online je yg idak

Aisyaaa said...

Hahaha. Sama lh kita sis, sampai2 kena bebel dgn umi. xP

Anne Nurain said...

haha..
sama ngan anne.. kononnya nak berenti, tup tup pi tekan next episod pulak.. hehe

Wafi Remli said...

Ada je orang yang boleh stay dengan 1 episod sehari.

sYiRa LoKMaN said...

...MAAF tak sempat nak terjah semua entry..rindu nak blogwalking..
jom singgah blog syira ..doakan untuk MH370 :)
# Puisi- MH370 Pulanglah ! #

Dhia Dirham said...

Hihi... biasa la

Nanie said...

Aisay... betul sangat! hehehe

el said...

lama x tgk drama korean..
skun sibuk ngan budak2 tu
start skolah ritu smpi sekarang
mengajar je..g pun tgh hamil ni xde mood sgt nak tgk tv..hehe

Mummydearie said...

Dulu masa zaman bujang, saya pusing 5 dvd sekaligus untuk tengok 5, 6 episod sekali. Sanggup tak tidur malam. Sanggup tak keluar rumah hujung minggu. Sekarang ni walaupun masih minat, terpaksa kurangkan keterujaan tersebut :)

QasehnyaRania said...

hahaa.no komen

siti alfakhishah aman said...

susah nak stop kalau hero nye minho..

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..sweet jee..nasib demam korea dalam diri aida dah hilang..kalau tak,jenuh jugak..hehee

shasha yacob said...

Hahahaha, same here. heee. saya kalau boleh dalam satu hari habis 5-10 episod. hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno