March 12, 2014

BETUL!! LIP BALM

 Assalamualaikum.....

Last entry semalam, saya share yang saya menang Cute Lip Balm dari Cik Ika. Soooo yummylicious, cute. Suka sangat. Thanks again Cik Ika.

Ada yang tertanya-tanya, ' Lip balm ke tu? Macam cupcake je.'

Macam cupcake kan? Lip balm tu. 



Cupcake Lip Balm Orange from SASA, kata Cik Ika Bau pun wangi. Love it

I blog with BE Write

24 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Seriusss....comel sangat2 lip balm ney.
Sedap pun ye jugak, macam cup cakes.

ZazaMyMoon said...

Ha tu lah smlm nmpk mcm cupcake house of mini.. comellll

Zamani Abe said...

keliru ms mula2 tgk gmbar ni.. igt cupcake betul

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

Fiza Rahman said...

Cutenya.

ecah khalili said...

cumil...kalau budak2 xtao kompem dah masuk mulut dah tu..hehe=)

Kisah Si Dairy said...

comel bekas dia kan...

syawalsimpsons said...

alahai cumill je packging dier

Asha Lya said...

memang comel mcm nak di makan nie..:)

el said...

alahh kiut sgt lip balm tu ni dpt kat anak sure ckp ni kek ke ma haha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, selamat pagi... alahaii cutenya! sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

Rai Ourkizuna said...

kiut gila..tahniah kak~

Jue Derella said...

bleh mkn x? hahaha

Sally Yatiey said...

Comelnya lip balm! ;)

Zizie Zack said...

comelnya!!

Aisyaaa said...

Cutenyeee, nak satu. Hehehe :p

Rinna said...

cutenyaa lip balm tuh.. :)

Zara Nurhaidah said...

mmg serious comel !

Nick Nashram said...

ne kalo tengah2 lapar tak fikir da.terus amek makan..huhu

Norhasniza Khalid said...

comelnya.. cute betul..

Nurul said...

Memang cute...

sal ya said...

ank2 sy kalau dpt tu mst suka gila. anak2 perempuan kan.

shasha yacob said...

saya pun menang, tapi belum sampai ;agi hehehe. SASA macam nama i hehe

Gadis Chubby said...

Hai sis, alhamdulillah selamat sampai. Jangan makan pula ye :P

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno