February 17, 2014

YES, WE HATE EACH OTHER

Assalamualaikum.....





"I hate numbers and numbers hate me."

Saya memang tak suka subject math, finance apatah lagi account. Dari sekolah rendah stress je tengok nombor sampaikan nombor telefon boyfriend pun sebulan baru hafal. No sendiri lagilah payah nak hafal. No account bank pun tak penah hafal.

Tapi ironinya, saya sekarang kerja department account dan sebelum ini department statistic.

Moral of the story, jangan menyampah sangat kat sesuatu perkara tu over sangat. Nanti itulah yang kita dapat.
posted from Bloggeroid

10 comments:

Nur Shafiq said...

setuju dengan ironi tu .. things we hate the most,become things we dealing with everyday xD

sYiRa LoKMaN said...

syira pun tak sukaa :(

ZalinZalina said...

Kak ina lak dari dulu suka subject Maths aje... memang sampai sekarang ingat semua no akaun, no hp ke apa ke...he he.. paling tak suka sastera...sampai ke sudah tak suka baca novel..ihik...

nana kimie said...

haish,account dgn statistik tula paling nana tak suka,hihi...

Amir Khalis said...

semakin kita lari semakin ia mengejar :D

amal said...

wahh good luck akak :)

statistik and account both berkaitan math.

sama amal tak suka math jugak :/

ain syafieqa said...

dulu ain tak suka kimia.sekarang boleh bawa major kimia.haha..tak faham betol la dgn diri sendiri

shasha yacob said...

Hahaha. sempoii. tapi saya minat math hihi. tapi kalau akaun. tolong jauhkan dari saya . dah alergik haha

Mummydearie said...

Saya pulak sangat suka Maths :)

Betul tu jangan menyampah over-over, nanti terkena kat diri sendiri semula!

Siti Asiah said...

samala ngan Asiah time skolah mmg xsuka math & takut kat cikgu math...hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno